"نباید به افرادی که کارنامه سیاهی در اظهارات خود علیه ولایت دارند، اجازه سخنرانی داد"

کدخبر: 958203

فرمانده سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز در جمع خبرنگاران افزود: فردی در شیراز تریبون ۱۶ آذر را به دست گرفت که هیچ تناسبی با جامعه دانشجویی ندارد/ از تکرار چنین اتفاقاتی جلوگیری شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آرش علاءالدینی در جمع خبرنگاران با اشاره به سخنرانی یک فتنه‌گر در شیراز گفت: در روزهایی که حال و هوای روز دانشجو استشمام می‌شود، نباید به عده‌ای اجازه داد فضای پویا و پرنشاط دانشگاه‌ها را برهم بزنند، در حالی‌که از سخنرانی افرادی چون همسر شهید علی‌محمدی جلوگیری به عمل می‌آید نباید به افرادی‌ که کارنامه سیاهی در اظهارات خود علیه ولایت دارند و از فعالان فتنه 88 بوده‌اند، اجازه سخنرانی داده شود.

وی با انتقاد از در اختیار قرار دادن تریبون دانشگاه به دست افرادی که علامت‌های سوال فراوانی پیرامون فعالیت خود دارند، افزود: فردی در شیراز تریبون 16 آذر را به دست گرفت که هیچ تناسبی با جامعه دانشجویی و فعالیت‌های دانشگاهی ندارد، افرادی که تریبون دانشگاه در اختیارشان قرار می‌گیرد، نباید حرف‌هایی را بزنند که باعث تحریک نه تنها دانشجویان مسلمان بلکه مردم انقلابی شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) شوند.

فرمانده سپاه ناحیه احمدبن موسی(ع) شیراز با بیان اینکه چرا باید در دانشگاه‌های شهر ما که به فرموده مقام معظم رهبری دارالعلمی در دارالعلم است، چنین افرادی حضور پیدا کنند و تریبون رسمی در اختیار آنها قرار گیرد، امیدواریم با پیگیری و رسیدگی مسئولین دلسوز استان از تکرار چنین اتفاقاتی در فضای آرام سیاسی استان به ویژه دانشگاه‌ها جلوگیری شود.

ارسال نظر: