کنفرانس ملی "علوم پروتئینی و پپتیدی" در دانشگاه شیراز آغاز شد

کدخبر: 958364

رئیس دانشگاه شیراز در این کنفرانس گفت: تبدیل ایده به علم از محورهای این کنفرانس است/ دولت باید با اختصاص بودجه خاصی به دانشجویان از این قشر آینده‌ساز حمایت کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، مجید ارشاد در افتتاحیه کنفرانس ملی علوم پروتئینی و پپتیدی در دانشگاه شیراز گفت: دانشگاه‌های دولتی کشور هر ساله پذیرای حدود 100 الی 200 هزار دانشجو در مقاطع و رشته‌های مختلف هستند که دانشگاه شیراز با تلاش‌های متعدد و همکاری مسئولین توانست برای اولین‌بار در کشور مؤسس دانشگاه مجازی باشد.

وی تبدیل ایده به علم را از محورهای مهم این کنفرانس دانست و افزود: تبدیل ایده به علم که مسیر تبدیل ایده به فناوری است، مهم‌ترین محور این کنفرانس محسوب می‌شود و ما باید از این کنفرانس‌ها در جهت رفع نیاز‌های اجتماعی استفاده کنیم، دولت با اختصاص دادن بودجه خاصی به دانشجویان باید از این قشر مهم آینده‌ساز حمایت کنند تا این افراد ارزشمند تلاش خود را برای آبادانی کشور روز به روز افزایش دهند.

رضا یوسفی، دبیر علمی کنفرانس ملی علوم پروتئینی و پپتیدی نیز در ادامه این مراسم گفت: از 288 آثار تحویل داده شده 46 اثر در قالب سخنرانی و 242 اثر در معرض دید دانشجویان و بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.

وی نقش داروهای پروتئینی و پپتیدی را در زمینه اقتصاد مهم دانست و بیان کرد: از لحاظ اقتصادی بازارهای مواد پروتئینی و پپتیدی چند میلیونی است؛ این در حالی است که این داروها حدود 5.7 درصد از کل داروها را به خود اختصاص داده است

ارسال نظر: