نخستین نمایشگاه "شهر زیبا" در شیراز گشایش یافت

کدخبر: 959840

شهردار شیراز در افتتاحیه این نمایشگاه گفت: شیراز ظرفیت دارد که در بحث توریسم فعال‌تر عمل کند/ برای رونق و گسترش این بخش باید از شعارزدگی پرهیز شود/ ایجاد چنین نمایشگاه‌هایی به جذب توریست کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، علیرضا پاک فطرت، شهردار شیراز شب گذشته در افتتاحیه این نمایشگاه گفت: شهر شیراز ظرفیت دارد که در بحث توریسم فعال‌تر عمل کند و برای رونق و گسترش این بخش باید از شعارزدگی پرهیز شود و رونق‌بخشی توریسم در این شهر نیازمند باور مسئولان و مردم است، ایجاد چنین نمایشگاه‌هایی به جذب توریست کمک می‌کند زیرا هر گردشگر چند فرصت شغلی ایجاد می‌کند، شهر شیراز ظرفیت‌های گردشگری در بخش‌های مختلف دارد که باید از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوب استفاده شود.

امیدواریم این نمایشگاه به برندی برای شهر شیراز تبدیل شود

عبدالناصر اسکندری، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس شب گذشته در افتتاحیه گفت: تا به حال هیچ نمایشگاهی در کشور تحت این عنوان برگزار نشده است و امیدواریم این نمایشگاه به برندی برای شهر شیراز تبدیل شود، نمایشگاه شهر زیبا در مساحتی بالغ بر 17 هزار متر مربع برگزار می‌شود که بر این اساس تمامی سالن‌های نمایشگاه پذیرای علاقه‌مندان است، این نمایشگاه تا ۲۷ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان فارس پذیرای علاقه‌مندان است.

ارسال نظر: