کوشکی: سخنرانان نشست هسته‌ای دانشگاه تهران آبروی اصلاح طلبان را می‌برند

کدخبر: 961302

این استاد دانشگاه در گفتگو با «نسیم»، در خصوص نشست هسته‌ای دانشگاه تهران تصریح کرد: این میزان مخالفت با علم آینده سیاسی اصلاح طلبان را به مخاطره می‌اندازد/ این عده در برابر ۱+۵ انجام وظیفه می‌کنند

محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه تهران در گفتگو با «نسیم»، در واکنش به نشست هسته‌ای روز چهارشنبه در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران گفت: فکر می‌کنم در کشور ما نماد نگرشی که در این نشست بود سپهبد حاج علی رزم‌آرا باشد؛ وی کسی بود که در جریان ملی شدن صنعت نفت در برابر اراده ملت ایران ایستاد و اعلام کرد که ملت ایران عرضه و توان ساختن آفتابه را هم ندارد و باید نفت را انگلیسی‌ها اداره کنند.

کوشکی تصریح کرد: امروز نگرش رزم‌آرا، پرچم‌داران خود را در قالب این عده نشان داده و اینها در حقیقت پیروان نگرش حاج علی رزم‌آرا هستند و دارند در برابر اربابانشان انجام وظیفه می‌کنند؛ زمانی رزم‌آرا در برابر انگلیس انجام وظیفه می‌کرد و اکنون این عده در برابر 5+1 انجام وظیفه می‌کنند و از این عده چنین رفتاری عجیب نیست بلکه اگر انجام وظیفه نکنند تعجب دارد.

وی با تاکید بر لزوم اظهار نظر اصلاح طلبان در خصوص این اظهارات گفت: نکته این است که فراتر از این مباحث اصلاح طلبان باید تکلیف خودشان را با این عده مشخص کنند، چون این عده آبروی اصلاح طلبان را هم خواهند برد.

این استاد دانشگاه افزود: این میزان مخالفت با علم، فناوری و پیشرفت ایران واقعاً آینده سیاسی اصلاح طلبان را هم به مخاطره می‌اندازد و آبروی آنها را خواهد برد و به همین جهت من فکر می‌کنم که اولین کسی که از این جماعت باید اعلام برائت کنند و خودشان و راهشان را از این عده جدا کنند اصلاح طلبان هستند چون اگر قرار باشد که این عده کماکان به اصلاح طلبان منصوب باشند فردا در موقع انتخابات اصلاح طلبان باید برابر مردم پاسخگو باشند که آیا با علم یا فناوری و پیشرفت ایران موافقند یا می‌خواهند کشور مانند عصر قاجار اداره شود.

وی با تاکید براینکه اظهارات صورت گرفته در نشست هسته‌ای دانشگاه تهران کاملاً ضد علم است گفت: کسانی که با پیشرفت علم مخالفت کنند، اصلاً درکی از علم ندارد؛ این دوستان ظاهراً اصلاً با پیشرفت علم، پژوهش و تحقیق در کشور مخالفند و احتمالاً مایلند که ایران مانند زمان قوام السلطنه یا وثوق الدوله کشوری عقب‌مانده، بیچاره و فقیر باشد و ایران را قاجاری می‌پسندند نه پیشرفته و صاحب علم و فناوری.

ارسال نظر: