فرماندار کرمانشاه: سند تکمیل سریع پروژه‌های مسکن مهر تهیه می‌شود

کدخبر: 963103

رنجبر افزود: این سند با هدف تکمیل و بهره‌برداری سریع مسکن مهر، رفع مشکلات زیرساختی آنها و مقام‌سازی مسکن روستایی تهیه می‌شود/ فقدان مراکز خدماتی و رفاهی از مشکلات مسکن مهر شهرستان است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، فضل‌الله رنجبر، ‌فرماندار شهرستان کرمانشاه در جلسه بررسی مشکلات مسکن مهر این شهرستان عنوان کرد: در راستای تکمیل و بهره‌برداری سریع از پروژه‌های مسکن مهر و رفع مشکلات آنها و مقام‌سازی مسکن روستایی، سندی یک تا سه ساله تدوین کنیم که با همکاری بخشداری‌های تابعه در جهت مقاوم‌سازی مسکن روستایی حرکت کنیم. همزمانی تنظیم بودجه سال 94 هم فرصت مناسبی برای اولویت‌بندی نیازها و تخصیص بودجه مهیا کرده است و باید آخرین آمار مقاوم‌سازی مشخص شود و 100 روستایی که وضعیت بدتری دارند، در اولویت قرار گیرد.

رنجبر، نیمه تمام بودن واحدها، فقدان مراکز خدمات رفاهی و زیرساختی و شعب خدماتی را از مهمترین مشکلات پروژه‌های مسکن مهر شهرستان کرمانشاه دانست و گفت: مسکن مهر ماهیدشت وضعیت خوبی ندارد و مدیران مربوطه باید اقدامات لازم را برای بهبود آن صورت دهند. همچنین پروژه چشمه سفید هم باید مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار کرمانشاه اظهار کرد: تسهیلات زیادی از سوی بانک مسکن به پروژه‌های مسکن مهر شهرستان اختصاص یافته که باید نحوه هزینه‌کرد آن توضیح داده شود. همچنین برای بازپرداخت تسهیلات هم باید اقدام شود تا حجم معوقات بانک مسکن را پایین بیاوریم. تعاونی‌ها هم میزان بدهی خود به راه و شهرسازی و تعاون اعلام کنند تا ما رفع این مشکل را پیگیری کنیم.

رنجبر همچنین با تاکید برا رفع مشکل آبرسانی به پروژه‌های مسکن مهر ایثار 2، تلاش و مهر رازی، افزود: مسئولان مربوطه درباره وضعیت تامین آب مساکن مهر شهرستان گزارش دهند تا مشکلات آن توسط فرمانداری پیگیری شود. سه ناحیه آموزش و پرورش شهرستان نیز آماری از تعداد دانش‌آموزان ساکن مسکن مهر برای احداث مدرسه تهیه و ارائه کنند تا موضوع احداث مدارس موردنیاز در شورای آموزش پرورش و شورای مسکن استان طرح و پیگیری شود. همچنین اگر محل مناسبی برای ایجاد مدرسه و پایگاه مقاومت بسیج و... وجود دارد، معرفی شود تا ما آن را خریداری کنیم.

ارسال نظر: