معاون میراث فرهنگی کرمانشاه: هنرمندان استان به نمایشگاه ترکمنستان اعزام می‌شوند

کدخبر: 963993

سپهر افزود: نمایشگاه بازرگانی- صنعتی ترکمنستان از ششم تا هشتم اسفندماه امسال در شهر عشق‌آباد برگزار می‌شود/ زمینه حضور هنرمندان استان در نمایشگاه صنایع دستی شیراز هم مهیا است

به گزارش خبرنگار «نسیم» نصرت‌الله سپهر، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: حضور صنایع دستی استان در نمایشگاه‌های خارجی اقدامی مثبت برای رونق هرچه بیشتر صنایع دستی و همچنین معرفی هنرمندان به جهانیان است. وی در مورد هزینه‌های حضور هنرمندان در نمایشگاه ترکمنستان گفت: جمع کل هزینه‌ها 750 هزار تومان به علاوه 1200 دلار است.

وی همچنین از برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی در شیراز خبر داد و افزود: این نمایشگاه 14 تا 17 بهمن برگزار می‌شود که هنرمندان کرمانشاهی نیز می‌توانند در آن حضور داشته باشند. تمام هزینه‌های شرکت در این نمایشگاه سراسری برای هنرمندان سراسر کشور رایگان است.

ارسال نظر: