معاون وزیر ارشاد: ۱۲ درصد نشر کشور در قم انجام می‌شود

کدخبر: 965187

سید عباس صالحی افزود: طی ۹ ماهه ابتدایی امسال ۵۶۰۰ عنوان کتاب در استان قم به چاپ رسیده که ۳۱۸۰ عنوان از این تعداد را کتاب‌های چاپ اول تشکیل می‌دهند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سید عباس صالحی در آیین افتتاح چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب حوزه در مجتمع ناشران استان قم ابراز داشت: قم در حقیقت پایگاه اصلی تولید کتاب‌های دینی است و کتابخانه‌ها و چاپخانه‌های این شهر مجموعه‌ای قابل توجه از کتاب‌های کشور را به خود اختصاص می‌دهند.

وی بیان داشت: طی 9 ماهه ابتدایی سال جاری 5600 عنوان کتاب در استان قم به چاپ رسیده است که 3180 عنوان از این تعداد را کتاب‌های چاپ اول تشکیل می‌دهند.

وی از افزایش 23 درصدی و تقویت روند تولید کتاب‌های دینی در کشور خبر داد و افزود: از فروردین تا پایان آذر سال گذشته 6800 عنوان کتاب و در همین مدت در سال جاری 9300 عنوان کتاب در بخش‌های مختلف دینی در کشور به چاپ رسیده است.

صالحی گفت: ناشران فعال در حوزه کتاب‌های دینی باید تقدیر شوند و با بررسی‌های انجام شده هشت ناشر در حوزه کتاب‌های دینی در کشور به عنوان ناشر برتر شناخته شده‌اند.

وی انتشارات بوستان کتاب، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، سردار، انصار، جامعه مدرسین، کتاب اسلامیه، دلیل ما و بنیاد پژوهش های اسلامی را به ترتیب دارای جایگاه اول تا هشتم ناشران دینی در کشور عنوان کرد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت:در حوزه دینی باید به کتاب‌سازی توجه بیشتری داشته باشیم و در حالی که کتاب‌سازی قالب‌های بسیاری پیدا کرده است افراد باید نسبت به این توطئه فرهنگی که مشکلات بسیاری را به وجود خواهد آورد حساس باشند.

ارسال نظر: