رئیس سازمان زندان‌های کشور: باید برای مراقبت پس از آزادی زندانیان، اشتغال ایجاد کنیم

کدخبر: 965815

جهانگیر در آیین تودیع و معارفه مدیرکل زندان‌های فارس افزود: ۵ درصد از مردان و ۴۰ درصد از زنان زندانی از سوی خانواده طرد می‌شوند/ این طرد شدن آسیب‌ بیشتری به فرد و جامعه می‌زند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، علی‌اصغر جهانگیر در مراسم تودیع و معارفه مسئولین جدید و قدیم زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی فارس در شیراز اظهار داشت: به زندان‌ها از جهات مختلف نگاه می‌شودف اگر از نظر فلسفه مجازات به زندان نگاه کنیم، در یک جمله باید بگوییم حفظ ارزش‌های حاکم بر جامعه، ضرورت مجازات را بیان می‌کند، کسانی که ناقض این ارزش‌ها باشند، باید به نوعی مجازات شوند تا ارزش‌ها حفظ شوند، در سال بیش از 600 هزار نفر وارد زندان‌ها می‌شوند که ورود همه با ضرورت نیست، دستگاه قضایی باید با ضرورت افراد را به زندان بفرستد، زندان علاوه بر ایجادهزینه برای دستگاه قضایی، مشکلات زیادی را به خانواده و جامعه وارد می‌کند.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور با اشاره به سه وظیفه اصلی سازمان زندان‌ها ادامه داد: اقدامات اجرای حبس، حمایت خانواده و حمایت بعد از خروج از زندان به عهده ماست که در مورد اول با کمبود فضای زندان‌ها و تراکم جمعیت مواجه هستیم و بعضا همین مساله خود باعث مشکلات بیشتری می‌شود، 5 درصد از مردان و 40 درصد از زنان زندانی از سوی خانواده طرد می‌شوند، این طرد شدن آسیب‌های بیشتری به فرد و جامعه می‌زند، در بحث حمایت از خانواده، تاکنون 192 انجمن حمایت از خانواده در کشور تأسیس کردیم که به صورت انجمن‌های مردم‌نهاد فعالیت می‌کنند که به دلیل کمبود بودجه، خیلی در کار خود موفق نیستند. برای این که بتوانیم مراقبت‌های پس از خروج داشته باشیم، باید برای زندانی کار و اشتغال ایجاد کنیم تا پس از آزادی باز به جرم پناه نبرد.

ارسال نظر: