رئیس هیأت کاراته کرمانشاه: نداشتن اعتبار و خانه کاراته از مهمترین مشکلات این هیأت هستند

کدخبر: 966230

محمدصالحی افزود: برای برگزاری مسابقات قهرمانی امید و بزرگسالان مردان و بزرگسالان زنان به ۱۰۰ میلیون تومان بودجه نیاز داریم اما حتی یک ریال هم در حساب هیأت کاراته استان نیست

به گزارش خبرنگار «نسیم»، ناصر محمدصالحی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هیات کاراته استان کرمانشاه یکی از مظلوم‌ترین هیات‌های استان است، عنوان کرد: ما از داشتن یک خانه کاراته محروم هستیم. تنها یک سالن(شهید مظلومی) در اختیار ما بود که آن هم به علت احتمال تخریب از سه ماه پیش تعطیل شده است. در این مدت مسابقات و کلاس‌های مربی‌گری، داوری و آموزشی را با اجاره سالن برگزار کردیم که روزانه کمتر از یک میلیون تومان هزینه روی دست هیات نگذاشته است.

وی با بیان اینکه در سال 93 هم تاکنون از فدراسیون و اداره‌کل ورزش و جوانان استان ریالی اعتبار دریافت نکرده‌ایم‌، افزود: تمام هزینه‌ها از هیات کاراته استان به صورت خودکفا تامین شده است. اکنون هم برای برگزاری مسابقات قهرمانی امید و بزرگسالان مردان و بزرگسالان زنان به 100 میلیون تومان بودجه نیاز داریم اما حتی یک ریال هم در حساب هیات کاراته نیست. هیات استان خیلی پیش‌تر برای برگزاری این مسابقات و نیز جام باشگاه‌های کشور اعلام آمادگی کرده است و در اولویت میزبانی قرار دارد؛ با این وجود مشکلات مالی متعددی برای برگزاری این مسابقات داریم.

رئیس هیات کاراته استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اعتبارات مصوب سالانه هیات کاراته هم تخصیص نمی‌یابد، از هزینه 18 میلیون تومان برای اعزام کاراته‌کاهای استان به مسابقات مختلف در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: ما سال گذشته در مسابقات قهرمانی کشور مقام دوم را کسب کردیم اما با وجود 18 میلیون تومان هزینه تنها دو میلیون تومان اعتبار به هیات استان پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه هیات کاراته استان هم‌اکنون 15 هزار کاراته‌کا در تمام شهرستان‌ها در دو بخش خانم‌ها و آقایان دارد، از فعالیت کاراته‌کاهای کرمانشاهی در 40 سبک و دو بخش کنترلی و آزاد خبر داد و گفت: هم‌اکنون بالاترین آمار ملی‌پوش در بین هیات‌های استان مربوط به کاراته است که پنج ملی‌پوش در بخش آقایان دارد. هم‌چنین در بخش بانوان نیز پگاه زنگنه کاپیتان تیم ملی و بهنوش نظری دیگر ملی‌پوش استان است.

صالحی گفت: بالاترین آمار مدال‌های جهانی و آسیایی هیات‌های استان نیز مربوط به کاراته است که بیش از 40 مدال جهانی و آسیایی دارد. هم‌چنین بالاترین آمار برگزاری مسابقات نیز مربوط به این هیات است که امسال شش مسابقه استانی را در 35 سبک برگزار و 20 مورد اعزام به مسابقات کشوری داشتیم. بالاترین آمار مربوط به اعزام به کلاس‌های آموزشی و برگزاری دوره‌های آموزشی نیز در استان در اختیار این هیئت است. در بخش آقایان و خانم‌ها این هیات در مجموع 122 مربی در درجات مختلف فعالیت می‌کنند. در روند آخرین رتبه‌بندی اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه هیات کاراته توانست رتبه دوم را کسب کند. البته اگر نواقص گزارشات ما رفع شود به جایگاه اول دست می‌یابیم.

ارسال نظر: