حدادعادل: باید در برابر خرابکاری‌های دشمن هوشیار بود

کدخبر: 968538

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در حاشیه بازدید از "نمایشگاه تخصصی مقابله با خرابکاری صنعتی" افزود: یک جنگ همه جانبه با استفاده از علم و فن‌آوری برای متوقف کردن پیشرفت علمی کشور با مدیریت صهیونیست وجود دارد

به گزارش «نسیم»، غلامعلی حداد عادل در حاشیه بازدید از نمایشگاه تخصصی مقابله با خرابکاری صنعتی در محل سازمان انرژی اتمی کشور، در جمع خبرنگاران درباره ارزیابی اش از این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه دو مفهوم هم زمان شامل عبرت و افتخار را در ذهن تداعی می کند؛ عبرت از آن جهت است که بدانیم در برابر این جنگ همه جانبه هوشیار باشیم و افتخار، از آن جهت که دانشمندان جوان کشورمان متوجه خرابکاری ها شده اند.

حداد عادل تصریح کرد: این خرابکاری ها خیلی ضیعف است و گاهی به نظر می رسد هزینه ایجاد آنها در یک دستگاه بیشتر از قیمت خود دستگاه باشد.

وی ادامه داد: دانشمندان جوان ما نیز با اتکا به ایمان، علم و پشتکار موفق شده اند که بسیاری از این خرابکاری ها را کشف و از وقوع آنها جلوگیری کنند.

این نماینده مجلس با اشاره به تجهیزات مقابله با خرابکاری صنعتی در نمایشگاه افزود: توطئه‌های دشمن، دانشمندان جوان و مهندسان را به تولید این دستگاه ها در داخل سوق داده است و امروز ثابت شده به بیگانگان نمی توان اطمینان کرد.

حداد عادل، در حاشیه این بازدید ، با علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی دیدار و گفت و گو کرد.

ارسال نظر: