"تخریب اراضی ملی در حاشیه شهر و ساخت‌ و‌ سازهای غیرقانونی به مشکل تبدیل شده است"

کدخبر: 968881

معاون اجرایی شهردار شیراز در گفتگو با «نسیم» افزود: وسایل بازی بوستان آزادی به دلیل استاندارسازی تعطیل شده‌اند/ نیازمند تسریع در تأیید استاندارد وسایل این بوستان هستیم

رمضان امینی در این گفتگو در پاسخ به علت تعطیل شدن وسایل بازی در بوستان‌های شیراز از جمله بوستان آزادی به عنوان بوستان بزرگ شیراز گفت: امروز مخالف استانداردسازی نیستیم اما بوستان‌های ما در حال تعطیل شدن هستند، به دلیل عدم تأیید اداره استاندارد یک‌ سال است که قرارداد 760 میلیون تومانی شهرداری، برای راه‌اندازی اسباب‌بازی‌ها به تعلیق افتاده است، توقف فعالیت وسایل بازی، باعث تعطیلی بوستان‌ها شده است و در این زمینه نیازمند تسریع در تأیید استاندارد اسباب‌بازی‌های بوستان آزادی هستیم.

معاون اجرایی شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز در فضای سبز با مشکل جدی مواجه شدهایم، خاطرنشان کرد: استفاده از پساب تصفیه‌خانه فاضلاب شیراز برای آبیاری فضای سبز این شهر ضروری است و باید این موضوع در اولویت قرار گیرد، یکی از مشکلات دیگر شهر نیز تخریب اراضی ملی در حاشیه شهر و ساخت‌و‌سازهای غیرقانونی است که باید منابع طبیعی و راه و شهرسازی وارد شده و اجازه این کار را به سودجویان ندهند.

ارسال نظر: