آیت‌الله مکارم شیرازی: عرصه کتاب نویسی نیازمند آموزش‌های حوزوی است

کدخبر: 969507

این مرجع تقلید افزود: آموزش‌های حوزوی با آکادمیک تفاوت‌های بسیاری دارد/ معلومات عمومی حوزه باید برای همه طلاب تا سطح مورد نیاز تدریس شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی ظهر امروز در دیدار با مدیران ارشد معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمی سراسر کشور با اشاره به اینکه هر هفته 200 کتاب در قم نوشته می‌شود، اظهار کرد: بازپژوهش‌های تکراری، استفاده زیاد از منابع مختلف، کاهش تولید علم، سرقت از منابع دیگر و پیچیده‌شدن تعابیر از آسیب‌های افزایش کمی کتاب‌هاست.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های حوزوری با آکادمیک تفاوت‌های بسیاری دارد، مطرح کرد: امروزه تصنیف در حاشیه و تالیف در متن کتاب آمده است، به همین علت باید عرصه کتاب نویسی نیازمند آموزش‌های حوزوی است و دروس اصلی را نباید با نگاه خود در حاشیه قرار ندهیم.

این مرجع تقلید مطرح کرد: معلومات عمومی حوزه باید برای همه طلاب تا سطح مورد نیاز تدریس داده شود و سپس افراد به سمت گرایش‌های تخصصی روی آورند، حوزه نیز باید به دنبال نقشه راهی باشد که از رهنمودهای مراجع تقلید در آن استفاده شده، باشد.

ارسال نظر: