سرپرست مخابرات کرمانشاه: تعداد مشترکان ADSL استان به ۸۵ هزار اشتراک می‌رسد

کدخبر: 969863

محمدی افزود: هم‌اکنون تعداد مشترکان ADSL بیش از ۶۰ هزار مشترک است که تا پایان سال ۲۵ هزار پورت دیگر به آن اضافه می‌شود/ پایین بودن سرعت اینترنت شرکت مخابرات مورد تأیید نیست

محمدابراهیم محمدی، سرپرست شرکت مخابرات استان کرمانشاه در گفتگو با «نسیم» درباره علت غیرواقعی و پایین بودن سرعت اینترنت ADSL مخابرات استان عنوان کرد: واگذاری اینترنت پرسرعت در مخابرات با رعایت تعرفه‌ها و مشخصات کیفی سازمان‌های نظارتی است و پایین بودن سرعت اینترنت شرکت مخابرات مورد تأیید نیست. مشترکان استان می‌توانند بر اساس قرارداد خود و اینترنت خریداری شده به به پورتال شرکت مخابرات به آدرس tck.ir مراجعه کنند و در قسمت تست سنجش سرعت، سرعت اینترنت دریافتی خود را آزمایش کنند. مشترکان می‌توانند در صورت وجود هرگونه شکایتی در این خصوص از طریق سامانه 2020 و یا اداره بازرسی شرکت مخابرات مشکل خود را پیگیری کنند .

محمدی همچنین درباره نارضایتی مردم از پایان یافتن زودهنگام حجم اینترنت خریداری‌شده خود ابراز داشت: علاوه بر شرکت مخابرات، شرکت واگذارکننده اینترنت(شرکت‌های PAP ) هم اقدام به فروش ADSL می‌کنند. بنابراین مردم استان باید برای پیگیری این مشکل به شرکتی که اینترنت را از آن خریداری نموده‌اند، مراجعه و درخصوص پایان یافتن زودهنگام حجم اینترنت خود سؤال کنند . اما در مورد مشترکان شرکت مخابرات باید توجه کرد که بر اساس سرعت، حجم و نوع اشتراک خریداری شده، به مشترکان سرویس واگذار می‌شود و آنان می‌توانند برای حصول اطمینان از سرویس دریافتی با سامانه 2020 تماس گرفته و یا به سایت tck.ir و یا اداره بازرسی شرکت مخابرات مراجعه کنند.

ارسال نظر: