رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور: این صندوق ۳۳ هزار نفر عضو دارد

کدخبر: 971953

نصرت‌الله ضرغام در جمع اساتید و پژوهشگران دانشگاه شیراز افزود: ما باید به ثروتی اتکا کنیم که از نوسانات سیاسی، در زمینه نفت متأثر نشویم/ توزیع منابع ملی باید بر اساس کارشناسی باشد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، نصرت‌الله ضرغام در جمع اساتید و پژوهشگران دانشگاه شیراز با بیان اینکه دانشگاه شیراز از لحاظ کمی و کیفی یکی از معتبرترین دانشگاه‌های کشور است، گفت: دانشگاه شیراز با داشتن اساتید و کادر علمی مجرب و با انجام فعالیت‌های پژوهشی در زمینه‌های متعدد توانسته نقش بسیار مثبتی را در جهت علمی و آموزشی ایفا کند، این در حالی است که افرادی که در این دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند، می‌توانند نقش مهمی را در تصمیم‌های مملکت داشته باشند.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور افزود: ما باید به ثروتی اتکا کنیم که دیگر از نوسانات سیاسی، در زمینه نفت متأثر نشویم و باید طرز فکر مردم را به سمتی هدایت کنیم که دیگر نفت را ثروت اصلی ندانند بلکه ثروت‌هایی مانند افراد نخبه را شناسایی کنیم تا شاهد آبادانی روز افزون در مملکت باشیم.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با اشاره به تعداد اعضای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناواران گفت: کشور ما با داشتن 62 هزار نفر اعضای هیأت علمی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناواران، در حال حاضر 33 هزار عضو دارد که 10 هزار نفر از این تعداد را پژوهشگران و داوران تشکیل می‌دهند و تمام تلاش و همکاری خودشان را برای پیشبرد مسائل علمی و آموزشی از افراد علاقه‌مند دریغ نمی‌کنند.

ارسال نظر: