سردار کارگر: حتی اگر اعتبار دولتی نرسد باغ‌موزه دفاع مقدس خراسان را می‌سازیم

کدخبر: 972297

رئیس بنیاد حفظ آثار گفت: اعتبارات به کمک طرح می‌آید اما بیشتر توان باید از سوی استان بسیج شود/ مدیریت مجموعه‌ای که مرتبط با یادمان دوران دفاع مقدس باشد بر عهده این نهاد است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سردار بهمن کارگر صبح امروز در حاشیه همایش منطقه‌ای شمال شرق بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در مشهد گفت: آمدن ما به مشهد به دلیل انجام امور مربوط به باغ‌ موزه دفاع مقدس است،خوشبختانه زمینی که در منطقه کوهسنگی قرارگرفته دو بخش شمالی و جنوبی دارد که 13.5 هکتار آن در شمال بزرگراه شهید کلانتری و ۱۰ هکتار آن در جنوب این بزرگراه است. خوشبختانه شهرداری و شورای شهر زمین مناسبی برای این کار را دراختیار قراردادند که باید از آنان تشکر کرد. مسئولین شهرداری و امام‌جمعه قول دادند ساخت این موزه ز‌ودتر تمام شود .

سردار کارگر ادامه داد: امیدواریم این موزه در شأن مشهد و خراسان رضوی باشد، اگر بتوانیم تا اواخر برنامه ششم توسعه این موزه را کامل کنیم اقدمات موثری صورت می‌گیرد . پیش‌بینی می‌شود طراحی این موزه تا اواخر فصل بهار تمام شود و هزینه آن بعد طراحی مشخص می‌شود. می‌خواهیم این موزه را طوری طراحی کنیم که اگر توریستی به آن آمد با یک نگاه بتواند دفاع مقدس را درک کند .

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با اشاره به وضعیت بودجه این طرح گفت: ااعتبارات ملی به کمک این طرح می‌آید و در مجلس تعیین کردیم یک ردیف برای موزه مشخص شود اما بیشتر توانی که گذاشته می‌شود باید از سمت خود خراسان باید باشد . ما این موزه را بلاخره می‌سازیم حتی اگر اعتبارات د‌ولتی نرسد، دفاع مقدس را مردم اداره کردند و اگر نیاز باشد با کمک های مردمی این موزه را خواهیم ساخت. طبق اساسنامه هرجایی که یادمانی در حوزه دفاع مقدس باشد اداره آن با خود بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس است.

پیشنهاد می‌کنم بعد از به نتیجه رسیدن طرح باغ موزه و پیش از تصویب نهایی از اصحاب رسانه مشورت و نظرسنجی شود.

ارسال نظر: