تجمع دانشجویی– مردمی عاشقان حضرت محمد(ص) در شیراز برگزار شد

کدخبر: 972509

تجمع‌کنندگان با فریاد "لبیک یا محمد(ص)" و محکوم کردن سناریوی حمله تروریستی و توهین گردانندگان نشریه از وزارت خارجه ایران خواستند تا مقدمات اخراج سفیر دولت هتاک فرانسه را فراهم کند

«نسیم» فارس- شاهین شکوهی، تجمع دانشجویی - مردمی عاشقان حضرت محمد(ص) در شیراز در اعتراض به هتک حرمت به پیامبر اسلام(ص)، مقابل دفتر وزارت امور خارجه در شیراز برگزار شد.

اقشار مختلف مردم، تشکل‌های دانشجویی شیراز و مسئولین مختلف در این تجمع حضور داشتند و با سردادن شعارهای "حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست"، "لبیک یا محمد(ص)"، "مرگ بر فرانسه"، "مرگ بر اسرائیل"،‌"فرانسه فرانسه، ننگت باد‌"، "لا اله الا الله، محمد رسول‌الله"، "مرگ بر فرانسه و صهیونیسم"، "مرگ بر داعش آمریکایی"، خشم خود را از اقدام اهانت‌آمیز نشریه فرانسوی در توهین به پیامبر اسلام و حمایت دولت فرانسه از این نشریه را ابراز کردند و با سردادن شعارهایی چون "سفیر فرانسه اخراج باید شود" و "وزارت خارجه، برخورد انقلابی" خواستار تعطیلی سفارت فرانسه و اخراج سفیر این کشور در ایران شدند.

محمدجواد سلمان‌پور، رئیس دانشکده علوم قرآنی شیراز در جمع تجمع‌کنندگان گفت: اسلامی که هم "بسم‌الله الرحمن الرحیم" و هم "اعوذبالله من الشیطان الرجیم" دارد، معلوم است که شیاطین را عصبانی می‌کند و شیطان عصبانی نیز معلوم است احمقانه درصدد تحریف چهره انسانیت و سند اصیل انسانیت یعنی رسول خدا برمی‌آید.

وی با تأکید بر اینکه عالم خالی از شیاطین نبوده و نخواهد بود؛ افزود: اصحاب‌الله و حزب‌الله همیشه دشمن‌ دارند و امکان ندارد دشمنی دشمنان تمام شود، کسی که عقیده دارد می‌شود با دشمن مدارا کرد و دشمن به دشمنی خود پایان می‌دهد قرآن را نمی‌شناسد و یا به دنبال میراندن انسان‌های زنده است، اصحاب‌الله که از تبار رسول خدا هستند همیشه دشمن دارند و با دشمن فقط یک کار می‌توان کرد و آن متوقف کردن اوست.

"موج اسلام‌خواهی پویا در خانواده‌های اروپایی در حال گسترش است "

عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه شیاطین همواره دنبال تحریف چهره پیامبر، ائمه و ولی‌فقیه بوده‌اند، بیان کرد: امام حسین(ع) را در کربلا با تحریف شخصیتش سر بریدند، دشمنان شیطان‌صفت یک روز موذیانه و امروز احمقانه چهره پیامبر را خراب کرده‌اند.

سلمان‌پور با تأکید بر اینکه تخریب چهره پیامبر و انحصار وی در اسلام کار مستشرقان بوده است، گفت: در هیچ روایت و آیه‌ای نیامده که پیامبر تنها پیامبر اسلام است، بلکه پیامبر رسول خدا و رحمت للعالمین است؛ قسمتی از مسلمین کافرند و رسول‌الله پیامبر مسلمانان و اسلام آمریکایی و شیعیان انگلیسی نیست، امروز مسلمانان آمریکایی چه در غالب شیعه انگلیسی و چه اهل تسنن هیچ غمی ندارند، تمام مؤمنین عالم اعم از یهودیان، مسیحیان و... به پیامبر عشق می‌ورزند، امروز پیامبر جایگاه خود را با آشکار شدن چهره اسلام در دنیا پیدا می‌کند و موج اسلام‌خواهی پویا در خانواده‌های اروپایی در حال گسترش است.

وی با بیان اینکه نوه پیامبر 1400 سال پیش مبارزه با خشونت را در کربلا علم کرد؛ گفت: تنها راه مبارزه با خشونت در دنیا، قرار گرفتن زیر عَلَم حسین بن علی است.

"پیامبر(ص) سند شرافت و اصالت انسان‌ها و خط بطلانی بر حیوانات انسان‌نما است"

رئیس دانشکده علوم قرآنی شیراز پیامبر(ص) را سند شرافت و اصالت انسان‌ها و خط بطلانی بر حیوانات انسان‌نما دانست و افزود: امروز حیوانات انسان‌نما حیاتشان را در مخاطره می‌بینند و به دنبال تخریب چهره پیامبر هستند، روزی عالمان آنها چهره پیامبر را تحریف کردند و امروز هم احمقانشان ناشیانه این کار را می‌کنند و این با حضور نخبگان مسلمان تبدیل به تطهیر چهره پیامبر اسلام می‌شود.

سلمان‌پور با بیان اینکه ملت زنده دشمن دارد و ملت بی‌دشمن به تعبیر قرآن ملتی مرده است، افزود: پیامبر آمد که از ملل زمین ملل زنده بسازد، ملت زنده یعنی ایجاد پی تاریخی برای بشریتی که به سمت کلمه الکفر می‌رود، می‌خواهند ما را در این پیچ تاریخی بمیرانند، می‌گویند به مسیر گذشته برگردید تا تحریم‌ها را برداریم و این یعنی بمیریم و دعوت رسول خدا را زیر پا بگذاریم تا دشمن نداشته باشیم، اگر زینب‌وار بمانیم و حرکت کنیم اهانت و تهدید تبدیل به تیری کاری در قلب ستیزه جویان می‌شود. "امروز فرهنگ غرب برای دنیا جاهلیت مدرن را به ارمغان می‌آورد"

حجت‌الاسلام امین رصاف هم با ابلاغ تشکر نماینده رهبری در استان فارس از اقدام غیرتمندانه مردم و تجمع در واکنش به توهین نشریه فرانسوی به پیامبر اسلام(ص) گفت: بار دیگر فرهنگ غرب خود را نشان داد، فرهنگی که برخی افراد عاشق خیابان‌های کشورهای غربی، وقتی می‌خواهند حرف بزنند طوری حرف می‌زنند انگار ما کشورهای جهان‌سومی هستیم، فرهنگی که به‌سادگی به اسم آزادی به اعتقادات یک و نیم میلیارد مسلمان توهین می‌کند و کسی هم حرفی نمی‌زند، درحالی‌که در این کشورها سؤال کردن از هلوکاست مجازات دارد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در فارس با بیان اینکه امروز شاهد دوگانگی غرب هستیم، افزود: فرهنگ غرب بارها نشان داده چه فرهنگ کثیفی است، امروز فرهنگ غرب برای دنیا جاهلیت مدرن را به ارمغان می‌آورد.

وی هدف دشمنان ترویج مسائل ضد اخلاقی و بی‌مبالاتی به اعتقادات دانست و عنوان کرد: کجای این فرهنگ جای دفاع دارد درحالی‌که داد خودشان هم از آن درآمده است؟ بار اولشان نیست به مقدسات ما اهانت می‌کنند؛ فراموش نمی‌کنیم که قرآن را آتش زدند و دختران باحجاب را از دانشگاه‌ها بیرون می‌کنند؛ درحالی‌که ادعای آزادی دارند و برخی افراد خودفریفته داخلی هم این ادعا را باور می‌کنند.

"اقدام اهانت‌آمیز اخیر به پیامبر اسلام(ص) نشانه عجز دشمنان است"

حجت‌الاسلام رصاف اقدام اهانت‌آمیز اخیر به پیامبر اسلام(ص) را نشانه عجز دشمنان دانست و گفت: وقتی دیدند تهدید و تحریم راه به‌جایی نمی‌برد دست به دامن توهین شدند و تصور می‌کنند می‌توانند با توهین به پیامبر که از جان به مسلمانان نزدیک‌تر است؛ جلوی حرکتی که اسلام برای بشریت ایجاد کرده را بگیرند.

"امروز همه دنیا حساس شده‌اند و حتی علمای مسیحیت هم به این اقدام اعتراض کردند"

رئیس شورای هم‌افزایی حوزه و دانشگاه در ادامه با تأکید بر اینکه موج اسلام‌خواهی با این حرکت جان تازه‌ای خواهد گرفت؛ بیان کرد: امروز همه دنیا حساس شده‌اند و نه‌تنها علمای شیعه و سنی بلکه علمای مسیحیت هم به این اقدام اعتراض کردند، مسئولین وزارت خارجه بدانند این اقدام مذبوحانه را باید جدی بگیرند و در روابط با دولت‌های غربی تجدیدنظر کنند. مسئولان ساده از کنار قضیه توهین به پیامبر عبور نکنند و حرکت‌های اعتراضی این‌چنینی یعنی مردم برخورد جدی را از مسئولان طلب می‌کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در فارس عنوان کرد: دشمنان بعد از اسلام‌هراسی و تقویت موج افراطی‌گری در شیعه و سنی به دنبال ایران‌هراسی هستند و برای همین است که مسئله هسته‌ای را با تلاش دنبال می‌کنند، اگر در مسئله هسته‌ای مسئولان ما کوتاه بیایند دشمنان به همین بسنده نمی‌کنند چراکه خطشان این است که باید اسلام نباشد .

حجت‌الاسلام رصاف با بیان اینکه مطالبه مردم از مسئولان این است که باید روی اعتقادات و دستاوردهای خود پافشاری کنیم، افزود: فریاد مردم از جوامع و سازمان‌های جهانی و صاحب‌نظران می‌خواهد که سکوت نکنند؛ چراکه گذشتن از کنار توهین به پیامبر اسلام؛ گذشتن از انسانیت است.

در ادامه تجمع‌کنندگان بیانیه‌ای را در محکومیت توهین به پیامبر خواندند که در آن آمده است: حضرت محمد(ص) محور وحدت امت اسلامی است همیشه سرلوحه سیره اخلاقی و مبنای الگوسازی برای بنیان‌گذاری تمدن نوین اسلامی در جامعه اسلامی قرار داشته، دارد و خواهد داشت و امت اسلامی هیچ‌گاه از این آرمان خود در مقابل اندیشه‌های نوظهور پوچ و صرفاً مادی کوتاه نخواهد آمد.

این بیانیه می‌افزاید: ر وند رو به رشد گرایش به اسلام در بین مردم کشورهای غربی، حاکمان این کشورها را به تکاپوی جلوگیری از امواج خروشان این حرکت با سیاه‌نمایی چهره رحمانی اسلام ناب محمدی(ص) انداخته است، حمله مشکوک و پُر ابهام هفته گذشته مترسک‌هایِ ریش‌دارِ عاملِ صهیونیست‌، با ادعای دروغین دفاع از اسلام، به دفتر مجله دست چندم و مبتذل نویس شارلی ابدو در فرانسه، بار دیگر بهانه موردنیاز سردمداران تفکر الحاد را برای تنگ کردن فضا بر مسلمانان و ترسیم چهره‌ای خشن از اسلام، به دست آنان داد، اگرچه اصل داستان تعریف‌شده توسط دولت فرانسه دراین‌باره خود دارای شبهات فراوانی است . در این بیانیه تصریح‌ شده است: ما ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی این سؤال را در حضور افکار عمومی جامعه جهانی مطرح می‌کنیم که چه می‌شود که خون چند فرانسوی از هزاران قطره خون مسلمانان مظلوم غزه، بحرین، نیجریه، یمن، میانمار، عراق، افغانستان و ده‌ها کشور مسلمان‌نشین دیگر رنگین‌تر می‌شود، ما این برداشت‌های سخیف حقوق بشری که از جانب برخی سردمداران کشورهای چپاولگر غربیِ منفور در میان همه‌ی ملت‌های آزاده جهان ارائه می‌شود را محکوم می‌کنیم.

تجمع‌کنندگان در این بیانیه ضمن محکوم کردن سناریوی پر ابهام حمله تروریستی و توهین بی‌شرمانه گردانندگان نشریه فرانسوی به پیامبر اعظم(ص) از وزارت خارجه ایران خواستند تا هرچه سریع‌تر نسبت به تشریح دلایل این اقدام نابجای خویش و قدم‌های همراه با دیپلماسی لبخندِ غیرقابل‌پذیرش خود اقدام و مقدمات اخراج سفیر این دولت هتاک از کشور را فراهم کند.

ارسال نظر: