آیت الله صدیقی: سفر وزیر امور خارجه به فرانسه، بدون عکسالعملی متناسب چه توجیهی دارد؟
خطیب موقت نمازجمعه تهران تاکید کرد: حمله به دفتر نشریه فرانسوی بهانهای برای اسلام هراسی بود/ سازمان فضایی میرفت پیشرفت بزرگی را برای ما فراهم کند، انشاءالله دولت امانتدار صالح باشد
به گزارش خبرنگار «نسیم» آیت الله کاظم صدیقی در خطبه های نماز جمعه امروز تهران با اشاره به اهمیت وجود فضای سالم در دانشگاه ها و مدارس کشور گفت: امانت های مردم به دست وزرای آموزش و پرورش و علوم سپرده شده اند. آنها دقت کنند که فضای حیا در مدارس حکم فرما و باید فضای دانشگاه ها و مدارس فضای دینی باشد
خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادمه سخنان خود گفت: دین اسلام و تعلیمات پیامبر اسلام که پیامبر رحمت است برای بشریت یک افتخار به شمار می آید. حمله به دفتر نشریه فرانسوی بهانه ای بود برای اتفاقات بعدی ، برای اتفاقاتی که در راستای هجمه به مسلمانان و برای افزیش اسلام هراسی بود. این اتفاقات از جنس همان اتفاقاتی است که باعث شد آمریاکا به افغانستان حمله کند آیت الله کاظم صدیقی افزود: سردمداران این حرکت طراحی خطرناکی به نام اسلام هراسی را در دستور کار دارند و حمایت همه جانبه از این اتفاقا نشانه یک جنگ تمام عیار فرهنگی و اعتقادی با جهان اسلام است. البته یاسد بگوییم که از این دست اتفاقات همیشه بوده است ولی همواره شاهدی بوده ایم که عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد. چنانکه در این اتفاقات اخیر نیز دیدیدم که توطئه ا باعث شد جوشش بین المللی علیه این اقدام بوجود آید. این دست خداست که ما در این وقایع می بینیم و مشاهده می کنیم که دشمن با دست خودش نیات پلیدش را ارائه می کند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه سخنان خود افزود: همه دونیا به خصوص دولت مداران ما باید دشمن را بشناسند و بدانند که با چه کسانی طرف هستند. بدانند اینها کسانی هستند که به صغیر و کبیر رحم نمی کنند و به مقدس ترین مقدسات ما یعنی پیغمبر ما اهانت می کنند. اینها کسانی هستند که اهانت می کنند و بعد راهپیمایی راه می اندازند و نخست وزیر کودک کش اسرائیل نیز در راهپیایی این گروه خبیث فریبکار شرکت می کند.
آیت الله صدیقی با اشاره به سفر وزیر امور خارجه کشورمان به فرانسه در شرایطی که توهین ها به اسلام به حد اعلای خود رسیده است گفت: در چنین شرایطی مسافرت به فرانسه ، بدون هیچ عکس العمل متناسبی چرا باید انجام شود؟ اهمچنین پیاده روی آقای ظریف و رئیس جمهور آمریکا درشان جمهوری اسلامی نیست و ملت ان را نمی پذیرند.
خطیب نماز تهران همچنین گفت: 4 سال است مردم بحرین برای خواسته مشروع خود تلاش می کنند امروز حوصله حکومت نامشروع بحرین به سر آمده و عالم بزرگی را زندانی کردند و الان هم میخواهند شیخ علی سلمان را محاکمه کنند. به حکومت بحرین هشدار می دهم که این کار ها زوال آنها را سریع تر می کند.
صدیقی در پایان نیز گفت: سازمان فضایی میرفت پیشرفت بزرگی را برای ما فراهم کند انشالله دولت امانتدار صالح باشد