آیت‌الله دستغیب: اهانت به پیامبر اسلام(ص) بی‌نتیجه می‌ماند

کدخبر: 972907

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران افزود: دشمنان از سر حماقت، جهل و تهدیدهای غلط به این توهین‌ها ادامه می‌دهند/ آنها با این حرکات نمی‌توانند به اسلام ضربه بزنند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آیت‌الله سید علی‌اصغر دستغیب در حاشیه راهپیمایی مردم شیراز در محکومیت توهین به پیامبر اسلام(ص) در جمع خبرنگاران گفت: دشمنان اسلام مکرر این حرکات را انجام می‌دهند، به این خیال که می‌توانند ضربه به اسلام وارد کنند و مسلمین را در حق خودشان ضعیف کنند.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه اهانت به پیامبر گرامی اسلام(ص) بارها انجام‌شده و بی‌نتیجه و ابتر مانده و به خود آنها لطمه وارد کرده است، افزود: احساسات آزادگان و مسلمین برانگیخته‌شده و به دشمنان لطمه وارد کرده است و دشمنان نیز از سر حماقت، جهل و تهدیدهای غلط همچنان به این کار ادامه می‌دهند.

تولیت حرم شاهچراغ(ع) با یادآوری این مطلب که این جنبش‌های خودجوش مردمی ازلحاظ معنوی آثار و برکات زیادی دارد، اظهار داشت: ارتباط با پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) تحکیم می‌بخشد و خداوند متعال هم از برکات خودش دریغ نمی‌ورزد و نصرت و پیروزی در برابر صهیونیست‌ها به مسلمین خواهد داد.

ارسال نظر: