استاندار فارس: دستگاه‌های دولتی توجه بیشتر در جذب اعتبارات داشته باشند

کدخبر: 973267

احمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی فارس افزود: سال گذشته وضعیت مناسبی در جذب اعتبارات نداشتیم/ اعتبارات مناسبی به استان اختصاص یافته است/ مدیران باید کم‌کاری‌ها در جذب اعتبارات را کنار بگذارند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سید محمد احمدی در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان فارس گفت: تا پایان سال مدت‌زمان کمی باقی‌مانده است و با توجه به تخصیص‌های داده شده باید دستگاه‌ها و نهادها تلاش بیشتر در جذب اعتبارات داشته و دنبال تخصیص بیشتر باشند، موضوع مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد، علمی اداره کردن طرح‌ها و برنامه‌های در دست اجرا است و در این زمینه نیز نیازمند طرح آمایش سرزمین هستیم.

استاندار فارس گفت: سال گذشته وضعیت مناسب در جذب اعتبارات نداشتیم؛ به‌طوریکه از اعتبار 36 هزار میلیارد تومانی تنها شش هزار میلیارد تومان آن در حال تحقق بود که آن را به 12 هزار میلیارد تومان رساندیم.

براساس این گزارش، در جلسه عصر امروز شورای برنامه‌ریزی رأی‌گیری تصویب طرح‌ها به‌صورت الکترونیکی انجام شد.

ارسال نظر: