"همایش دیدگاه‌های حقوق بشردوستانه در اسلام برگزار می‌شود"

کدخبر: 973334

معاون مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) افزود: تاکنون ۲۰ عنوان کتاب پژوهشی در این مرکز به چاپ رسیده و ۲۹ عنوان پژوهشی دیگر نیز در دست اقدام است/ برخی کتاب‌های پژوهشی این مرکز به زبان انگلیسی ترجمه خواهد شد

به گزارش خبرنگار«نسیم»، محمدمهدی مقدادی در نشست خبری خود با خبرنگاران با تاکید بر نقش رسانه در فعالیت‌های پژوهشی از برگزاری همایش و کارگاه علمی دیدگاه‌های حقوق بشردوستانه در اسلام و مقررات بین‌المللی در اسفندماه سال جاری خبر داده و اظهار داشت: رسالت اصلی مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) حفظ روایات و آموزه‌های بازمانده از اهل بیت (ع) و استخراج مفاهیم مورد نیاز جامعه اسلامی امروزی از آن‌هاست.

وی با بیان اینکه هشت گروه پژوهشی در عرصه‌های مختلف فقهی در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) فعالیت دارند، افزود: تا کنون 20 عنوان کتاب پژوهشی در این مرکز به چاپ رسیده و 29 عنوان پژوهشی دیگر نیز در دست اقدام است که یکی از این عنوان‌ها به بررسی راه‌های محرمیت در فقه اسلام درباره محرمیت فرزندپذیری از سازمان بهزیستی پرداخته است.

معاون پژوهشی مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) ادامه داد: فقه درمان و سلامت با تاکید بر حقوق بیمار و رازداری فقه در بحث ایمان، پاسخ‌گویی به شبهه‌های مختلف دشمن از راه‌های فقهی، بررسی فقه ورزش، تدوین دانشنامه‌های فقهی از جمله احکام و حقوق کودکان که تا کنون تهیه شده است، بخشی از محورهای فعالیت این مرکز را تشکیل می‌دهد.

وی با اعلام این خبر که برخی از کتاب‌های پژوهشی مرکز مذکور به زبان انگلیسی ترجمه خواهد شد، عنوان کرد: دانشنامه فقه پزشکی با استفاده از اساتید مجرب در ماه‌های اخیر به پایان رسیده است و در ماه‌های آینده به انتشار خواهد رسید و مجله تخصصی این مرکز با عنوان فقه و اجتهاد منتشر شده است

مقدادی از مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) به یک قطب پزشکی در کشور یاد کرده و گفت: دانشنامه اعتکاف و محیط زیست در اسلام در این مرکز تهیه و تا کنون 9 همایش ملی برگزار شده است که می‌توان در این زمینه به همایش فقه هسته‌ای در تهران اشاره کرد، همچنین دو کارگاه علمی تخصصی نیز برای با حضور 80 نفر از محققان و پژوهشگران مرکز فقهی و حوزه‌های علمیه استان قم در رابطه با فقه حقوق بشر اسلامی برگزار شده است.

ارسال نظر: