فرماندار فراشبند: با افتتاح ایستگاه پکیج و خط انتقال برق دهرم، مشکلات برق شهر حل می‌شود

کدخبر: 973937

پورزارعی در گفتگو با «نسیم» افزود: این خط انتقال از ایستگاه موشگان فیروزآباد به دهرم است/ این خط روستاهای احمدآباد، امامزاده شهید و ایستگاه دی پالایشگاه فراشبند را پوشش می‌دهد

محسن پورزارعی در این گفتگو در زمینه اقدامات صورت گرفته در جهت رفع محرومیت و حل مشکلات این منطقه گفت: افتتاح پل چهار‌متری روستای سوار غیب و جاده‌های روستایی دو روستای آب قندو و منصورآباد، مشکل تردد این مناطق را حل می‌کند. راه‌اندازی اتاق عمل و اتاق ccu بیمارستان امام هادی‌(ع)، بااعتبار سه میلیارد ریال و همچنین افتتاح ساختمان اداری شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بااعتبار 20 میلیارد ریال، گامی در جهت بهبود شرایط درمانی شهرستان خواهد بود.

فرماندار شهرستان فراشبند در ادامه بابیان مشکلات مربوط به اختلال در شبکه برق دهرم فراشبند و با توجه به اقلیم گرم و خشک شهرستان گفت: افتتاح ایستگاه پکیج و خط انتقال برق 66 کیلوولت از ایستگاه موشگان فیروزآباد به دهرم با مجموع اعتبار 410 میلیارد ریال، علاوه بر حل معضل برق این شهر، روستاهای احمدآباد، امام‌زاده شهید و ایستگاه دی پالایشگاه فراشبند را نیز پوشش می‌دهد.

پورزارعی از افتتاح پارک کوهستانی و بهره‌برداری از مرغداری گوشتی در شهر نوجین، افتتاح ساختمان دهیاری آویز و منصورآباد، کلنگ زنی ساختمان درمانی مرکز بهداشت فراشبند بااعتبار 2400 میلیون ریال و انبار دارویی و تدارکات شبکه بهداشت این شهرستان در دهه فجر امسال خبر داد.

ارسال نظر: