آیت‌الله علم‌الهدی: سخنان نایب‌رئیس مجلس آلمان، برخورد خصمانه با نظام بود

کدخبر: 975427

عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با «نسیم» افزود: کجای دنیا اجازه می‌دهند فردی به کشوری برود و به عنوان مهمان رسمی دولت این چنین موضع‌گیری کند/ مجلس باید میزبانان این فرد را بازخواست کند

آیت‌الله علم‌الهدی در ادامه این گفتگو در واکنش به دیدار نماینده مجلس آلمان با برخی مسئولان دولتی تصریح کرد: تاکنون پنج یا شش مورد این‌گونه اتفاق افتاده است که افرادی از کشورهای خارجی به کشور ما آمده و در خاک این کشور برخوردهای بدی نسبت به نظام ما داشته‌اند. حرف‌های نماینده مجلس آلمان برخورد خصمانه با نظام ما بوده، کجای دنیا اجازه می‌دهند یک نفر خارجی وارد کشوری بشود و به عنوان مهمان رسمی، این چنین با نظام برخورد خصمانه کند.

در دیداری که این فرد با معاون زنان رئیس جمهور داشته، متأسفانه خانم مولاوردی از حرف‌های خصمانه این فرد علیه نظام طرفداری کرده است. ما از افرادی که در ارزشی بودن آنها تردید وجود دارد انتظار نداریم بتوانند مواضع درستی در مقابل خارجی‌ها بگیرند اما مجلس باید از کسانی که این فرد را به کشور آوردند، چه وزارت امور خارجه و چه دفتر رئیس جمهور بازخواست کند. باید کسانی که برای این فرد مهمانی‌ گرفتند و در آن میهمانی علیه نظام موضع‌گیری شد بازخواست شوند.

ارسال نظر: