اکرمی: امام جماعت مسجد سلمانم و هیچ مشکلی با دولت ندارم
امام جماعت مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری در گفتگو با «نسیم» با بیان اینکه نسبت به رئیس جمهور کمال احترام را قائل هستم، گفت: هیچ گاه نگفتهام که منصب دولتی دارم/ کوشش میکنم "مشی من" اعتدالی باشد
حجت الاسلام سید رضا اکرمی در گفتگو با خبرنگار «نسیم» در خصوص انتشار اخباری مبنی بر برکناری اش از دولت گفت: یک طلبه هستم و کارم خواندن،نوشتن و گفتن است و در هر سنگری که باشم چه مجلس و چه ریاست جمهوری به عنوان خادم انجام وظیفه می کنم و کوشش می کنم مشی من اعتدال باشد.
وی افزود: عنوان و پست برای من نه امتیاز آور است و نبودش عیب نیست بعضی از مطالب را رسانه ها می نویسند و بنده هیچگاه نگفته ام که سمت دولتی دارم.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: بنده 5 دوره نماینده مجلس و در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بودم و در حال حاضر به عنوان امام جماعت مسجد سلمان نهاد ریاست جمهوری و رئیس شورای فرهنگی مشغول به خدمت هستم و هیچ مشکلی در انجام وظیفه ندارم.
وی در پایان با بیان اینکه نسبت به رئیس جمهور کمال احترام را قائل هستم،خاطرنشان کرد: 53 است که در کنار حسن روحانی به عنوان یک برادر و دوست هستم و هیچ مشکلی با دولت ندارم.