نماینده شیراز: همایش مقررات ملی ساختمان باید نقشه راه عرصه ساخت‌وساز باشد

کدخبر: 980692

ذوالانوار در جمع خبرنگاران افزود: یکی از مشکلات جامعه، بحث مسکن و نبود یک طرح فراگیر و مداوم برای خانه‌دار شدن مردم است/ فعالان حوزه ساخت‌وساز بهترین مشاور برای تدوین این طرح‌ها هستند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سیدحسین ذوالانوار در جمع خبرنگاران گفت: همایش مقررات ملی ساختمان جایگاه خود را در حوزه شهرسازی به دست آورده است، این همایش توانسته است تبدیل به یک اتفاق علمی برای بهبود شرایط ساخت ساختمان در کشور شود، در این‌گونه همایش‌ها باید شاهد تصمیماتی باشیم که بتواند نقشه راه عرصه ساخت‌وساز باشد، جامعه مهندسی ایران شامل افراد متعهدی است که می‌توانند افتخارات گذشته را برای جامعه تکرار کنند.

وی تصریح کرد: در چنین همایش‌هایی تعامل تجربیات مهندسان و دانشگاهیان استان‌های مختلف کشور می‌تواند بر صنعت ساختمان‌سازی کشور مؤثر باشد، سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه نیز می‌توانند در حاشیه این‌گونه همایش‌ها دستاوردهای خود را انتقال دهند، توجه به موضوعاتی مانند مقاومت ساختمان و یا مراقبت از ساختمان نیز از نکات جالب همایش مقررات ملی ساختمان است، افزایش عمر ساختمان یکی از نیازهای جوامع امروزی است که در اقتصاد کشورها بسیار مؤثر است.

نماینده شیراز در مجلس تأکید کرد: دولت‌های مختلف در کشور از ابتدای کار خود طرح‌هایی برای خانه‌دار کردن مردم داشته‌اند که با پایان کار آنها توسط دولت‌های جدید ادامه نیافته است، یکی از مشکلات جامعه بحث مسکن و نبود یک طرح فراگیر و مداوم برای خانه‌دار شدن مردم است که فعالان حوزه ساخت‌وساز بهترین مشاور برای تدوین این طرح‌ها هستند، همایش‌هایی مانند همایش مقررات ملی ساختمان می‌توانند در حاشیه محورهای خود به این مباحث نیز بپردازند.

ارسال نظر: