سیاری: حضور نیروی دریایی ایران در دریای مدیترانه موجب آماده‌باش یک ماهه رژیم صهیونیستی شد

کدخبر: 980949

فرمانده نیروی دریای ارتش افزود: نیروهای دریایی در آینده در اقیانوس اطلس دریانوردی می‌کنند/ هیچ تصمیمی بدون توجه به ایران اسلامی در منطقه گرفته نمی‌شود/ انقلاب به سادگی به دست نیامده است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، امیردریادار حبیب‌الله سیاری ظهر امروز در کنگره شهدای دانشجوی استان قم بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا تاکید کرد و گفت: اگر وضعیت ایران اسلامی در قبل و بعد از انقلاب اسلامی بررسی شود به خوبی نسبت به دستاوردهایی که شهدا برای ایران اسلامی داشته‌اند خواهیم رسید.

وی با با بیان اینکه قدرت جایگاه یک کشور را در منطقه تعیین می‌کند اضافه کرد:‌ سیاست، اقتصاد، فرهنگ، وضعیت اجتماعی، توانمندی نظامی و رضایت مردم مولفه‌های قدرت است و تا کنون ایران اسلامی با انقلاب خود به این مولفه‌ها رسیده است در صورتی که این مولفه‌ها قبل از انقلاب اسلامی در ایران وجود نداشته است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از دخالت‌های مستشاران خارجی در امور داخلی ایران در دوران شاهنشاهی یاد کرد و گفت: مسئولان داخلی نظام دستور این افراد را اجرایی می‌کردند و همه تصمیم‌های روزانه دربار به واشنگتن ارائه می‌شد به همین علت ایران در منطقه جایگاه سیاسی خاصی نداشت و نمی‌توانست در بخش‌های مختلف منطقه تاثیرگذار باشیم.

وی ادامه داد:‌ دشمن قبل از انقلاب اسلامی فرهنگ غرب را در ایران ترویج داد تا بتواند با استفاده از این راهکار به اهدافش برسد به همین علت در دورانی برخی از مردم ما افتخار می‌کردند دخترانشان برای خودنمایی به خارج فرستاده شود و مردم کشورهای دیگر نیز از ایران به عنوان کشور خدمت‌گذار و کشوری برای سپری کردن خوشگذرانی‌ها خود استفاده می‌کردند.

سیاری با تاکید بر اینکه در آن دوران هیچ دستاوردی در بخش نظامی کشور نداشته‌ایم مطرح کرد: اکنون هیچ تصمیمی بدون توجه به ایران اسلامی در منطقه گرفته نمی‌شود و رسانه‌های خارجی هم به اقتدار ایران اسلامی رسیده‌اند به همین علت تیتر رسانه‌های جهان اخبار ایران است.

وی به بخشی از دستاوردهای اقتصادی ایران اسلامی اشاره کرد و متذکر شد: دشمن در جنگ نرم به دنبال تضعیف آرمان‌هاست اما باید بداند ایمان مردم ایران مثال‌زدنی نیست و این ملت با وجود فشارهای مختلف برابر دشمن ایستادگی می‌کنند زیرا انقلاب را به سادگی به دست نیاورده‌اند.

یادگار هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه امروزه نیروهای متخصص بخش دریایی ارتش در ایران اسلامی آموزش‌های خود را با استفاده از استانداردهای جهانی سپری می‌کنند افزود: اکنون قطعات مورد نیاز تجهیزات نظامی به ویژه نیروی دریایی در دانشگاه‌ها و صنایع کشور ساخته می‌شود‌ و تاکنیک‌ها تولید فکر داخل است به همین علت در ساخت تجهیزات به بالاترین جایگاه در منطقه و در زمینه ساخت ناوشکن به رتبه دهم جهان رسیده‌ایم.

وی دستاورد مذکور را حاصل تاکیدهای رهبر انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: امروزه منطقه دریانوردی نیروهایی دریایی ارتش به وسعت دو میلیون و 100 هزار کیلیومتر مربع رسیده است و در آینده به اقیانوس اطلس گسترش داده می‌شود که این نشانه اقتدار ایران اسلامی در بخش آبی کره زمین است.

سیاری با بیان اینکه با حضور نیروهای دریایی ایران در منطقه دریای مدیترانه رژیم صهیونیستی یک ماه آماده باش بوده است تصریح کرد: امروزه دشمن در جنگ نرم به دنبال تضعیف ارزش‌ها و نفوذ به مغرهاست و دانشجویان و اساتید دانشگاهی باید به عنوان افسران جنگ نرم در مقابل تهاجم‌های دشمن ایستادگی کنند.

ارسال نظر: