صفارهرندی: روح انقلاب وابسته نبودن آن به غرب و شرق است

کدخبر: 981704

مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه افزود: شعار مردم که می‌گفتند نه شرقی نه غربی، حکومت اسلامی در محوریت انقلاب قرار گرفت به همین علت انقلاب توانست به جایگاه‌های برتری در دنیا برسد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، محمدحسین صفارهرندی عصر امروز در همایش بازخوانی تاریخ انقلاب که در مدرسه علمیه معصومیه قم اظهار کرد: هر چند انقلاب اسلامی با تکیه بر مردم به پیروزی رسید اما برخی افراد همانند بازرگان این واقعیت را قبول نداشتند و به صورت مستمر در برخوردها و رفتار نشان می‌دادند که اعتقاد دارند انقلاب مستقل نشده است.

وی با تاکید بر اینکه دولت موقت نسبت به توانایی دین برای اداره کشور نگاه ناباورانه‌ای داشته است اضافه کرد: در هنگامی که مجلس خبرگان برای مسئله ولایت فقیه به میدان آمد مورد تهاجم دولت موقت و شخص بازرگان قرار گرفت و بازرگان تا مرز انحلال خبرگان رهبری هم پیش رفت زیرا به دنبال این بود که امام خمینی (ره) را بعد از پیروزی انقلاب به حاشیه‌نشینی در حوزه هدایت کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب اسلامی فصل بازگرداندن آموزه‌های اسلامی به کشور ایران آغاز شد به همین علت حرکت‌های خبرگان اوج گرفت و بازرگان عکس‌العمل خود نسبت به این موضوع را نمایان کرد امام امام خمینی (ره) دست‌درازی‌ها به جایگاه خبرگان را قطع کردند.

وی با بیان اینکه نهادهایی که همسو آرمان‌های انقلابی بودند در استمرار نظام اسلامی نقش موثری داشتند، گفت: برای دفعات مختلف بازرگان به امام گفت که کمیته‌ها به دنبال تخریب جامعه اسلامی هستند، زیرا سعی داشت از عوامل پیشرفت انقلاب اسلامی جلوگیری کند.

صفارهرندی یادآور شد:‌ حرکت انقلاب اسلامی در یمن الگوبرداری شده است و انقلاب این کشور برعکس مصر از حزب‌الله لبنان به عنوان دوست ایران مشورت گرفته و تاکنون با ایجاد نهادهای مختلف به دنبال تقویت بخش‌های مختلف خود بوده است.

وی با اشاره به اینکه بازرگان در سیاست خارجی تفاوت‌های بسیاری با نگاه‌های امام خمینی (ره) داشت ابراز کرد:‌ روح انقلاب اسلامی وابسته نبودن آن به غرب و شرق بوده است و شعار مردم که می‌گفتند نه شرقی نه غربی، حکومت اسلامی در محوریت انقلاب قرار گرفت به همین علت انقلاب توانست به جایگاه‌های برتری در دنیا برسد.

صفارهرندی نگاه بازرگان به سیاست خارجی را نگاه به قانون جنگل دانست و افزود: برخی از افکار نادرست خارجی در بازرگان تاثیر گذاشت و سبب شد به صورت عملی در برابر حرکت‌ها و آرمان‌های امام خمینی (ره) ایستادگی کند به همین علت بعد از جریان لانه جاسوسی امام خمینی (ره) به سرعت استفاء او را قبول کردند.

وی ادامه داد: تفسیرها و برداشت‌های مختلف از انقلاب اسلامی تا کنون گریبان‌گیر کشور بوده و این مشکل به همراه برخی دیگر از مشکلات سبب شده است که هنوز دولت اسلامی در ایران تحقق پیدا نکند؛ به صورت طبیعی جامعه اسلامی هم وابسته به دولت اسلامی است.

وزیر اسبق ارشاد با بیان اینکه خلاءهایی در نظام اسلامی وجود دارد که باید برطرف شود ابراز کرد: مردم پای نظام ایستاده‌اند مسئولان باید بیشتر به فکر باشند تا بتوانیم مشکلات جامعه را برطرف کنیم.

وی تاکید کرد: در دوران انتخابات برخی از گفتمان‌ها که روح انقلاب را درک نکرده‌اند و به خواسته‌های فردی خود توجه دارند مشکلاتی در جامعه به وجود می‌آوردند و این نشان از کم کاری گروه خاصی است هر چند با تلاش و مدیریت رهبر انقلاب اسلامی تا کنون این معضل کنترل شده است.

صفارهرندی فرهنگ را یکی از مقولات سخت جامعه اسلامی خواند و گفت: قبل از انقلاب در بخش فرهنگ توانایی بسیاری داشتیم و با جنگ فرهنگی توانستیم مقابل دشمن ایستادگی کنیم به همین علت انقلاببه پیروزی رسید و دشمن هم با نگاه به شیوه ترفندی ما اقدام به بدل‌سازی فرهنگی و مقابله با حکومت اسلامی کرد.

ارسال نظر: