فرمانده سپاه فجر فارس: انصاف نیست برخی دریچه کاذب در حوزه فرهنگ بر روی مردم باز کنند

کدخبر: 981706

سردار غیب‌پرور در یادواره شهید آیت‌الله ربانی شیرازی افزود: دبیرخانه ستاد بزرگداشت علما و مفاخر در بسیج فارس دایر می‌شود/ ارائه الگوهای اسلامی در حوزه فرهنگ اولویت این ستاد است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، سردار غلامحسین غیب‌پرور امشب در یادواره شهید آیت‌الله ربانی شیرازی گفت: این عالم بزرگوار از علمای برجسته استان فارس که در مکتب امام صادق(ع) تربیت شدند، امروز استان فارس مهد خاندان بزرگ علما است و هدف از برگزاری یادواره شهدا نیز زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آنان است.

فرمانده سپاه فجر فارس در بخش دیگری از سخنان خود از ایجاد دبیرخانه ستاد بزرگداشت علما و مفاخر در بسیج این استان خبر داد و تصریح کرد: ایجاد این دبیرخانه در راستای ارائه الگوهای اسلامی و انقلابی در حوزه فرهنگ اولویت این ستاد است، می‌خواهیم با این روش به دنبال الگوسازی در حوزه فرهنگ باشیم، معتقدیم انصاف نیست برخی دریچه کاذب بر روی مردم در حوزه فرهنگ باز کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی شهید آیت‌الله ربانی شیرازی خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار اولین شخصی بود که مرجعیت امام(ره) را پس از ارتحال آیت‌الله بروجردی اعلام کرد، شهید آیت‌الله ربانی شیرازی تأسیس کننده جامعه مدرسین قم، اولین فقیه در شورای نگهبان، اولین نماینده امام(ره) در استان فارس بوده است.

ارسال نظر: