رئیس فراکسیون گردشگری: مجلس آماده هرگونه همکاری برای توسعه صنعت گردشگری است

کدخبر: 981860

جواد هروی گفت: تاکنون در معرفی کشور کوتاهی کرده‌ایم و نتوانسته‌ایم تصویری درست از آن به دیگران ارائه کنیم/ مجلس آمادگی دارد برای توسعه شبکه گردشگری کشور قوانین لازم را تصویب کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، هروی امروز و در جریان همایش راهنمایان گردشگری کشور در مشهد گفت: باید برای اقتصاد متکی به نفت به دنبال جایگزین‌هایی باشیم و یکی از بهترین این جایگزین‎‌ها گردشگری است. یکی از دغدغه‌های همیشگی ما در مجلس بحث گردشگری است.

طالب ریفائی، دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی در پیامی به این همایش گفت: این همیاش حرکت ارزشمندی است که در ایران پس از تهران، یزد، ارومیه، خوزستان و کرمان این بار در مشهد برگزار شده است. بسیار خوشحالم که اخیرا از این شهر بازدید کردم و ظرفیت‌های این شهر را از نزدیک دیدم. شهر مشهد نقش بسیار مهمی در توسعه گردشگری ایران داشته و می‌تواند در عرصه‌های اقتصادی ایران نیز نقش بسزایی ایفا کند.

وی گفت: ایران در سال 2017 قرار است به عنوان مقصد گردشگران خارجی معرفی شود، و اولین نقطه تماس گردشگران با فرهنگ یک کشور راهنمایان گردشگری هستند به همین دلیل این افراد دارای اهمیت بسزایی هستند. فرصتی را که برای ایران در سال 2017 فراهم شده باید مغتنم شمرد.

ارسال نظر: