نشست تنظیم بازار شب عید خوزستان با محوریت نرخ مرغ برگزار شد

کدخبر: 982764

معاون برنامه‌ریزی استانداری خوزستان: خط قرمز ما در سیاستگذاری بازار عدم تعارض با سیاست‌های حمایتی تولید است/ مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان: افزایش زودهنگام قیمت‌ها در استان بیش از متوسط کشوری است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، امید حاجتی، معاون برنامه ریزی استانداری خوزستان با اعلام اینکه خوزستانی‌ها می‌توانند مرغ را با قیمت پنج هزار و 900 تومان تا شش هزار تومان از مراکز عرضه تعاون روستایی تهیه کنند گفت: رهاسازی تولیدات مرغ و تعیین نرخ مرغ توسط نهادهای ذی‌ربط به عنوان اهرمی بازدارنده برای فعالیت واسطه‌ها و دلالان به شمار می‌آید و آسیبی به تولیدکننده وارد نمی‌کند. وی با اشاره به افزایش جوجه‌ریزی در استان و تولید مرغ در بهمن‌ماه افزود: موجودی مرغ حداقل باید بیش از 50 درصد مصرف ماهیانه فعلی (9 هزار تن) باشد.

در ادامه کیخسرو چنگلوایی، مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان نیز با اشاره به اینکه افزایش زودهنگام قیمت‌ها در استان غیرمتعارف و بیش از متوسط کشوری است، خواستار جلوگیری از فروش مرغ زنده در شهرستان‌ها و همچنین ورود نیروی انتظامی برای جلوگیری از خروج مرغ از استان شد و بیان کرد: قرار است سازمان تعاون کانکس‌ها سیار و خودروهای سردخانه‌دار برای پخش مرغ به قیمت مصوب در سطح شهر فراهم کند.

ارسال نظر: