بهروز افخمی: قشر متوسط جامعه و مردم پایین‌شهر مخاطب اصلی فیلم‌های من هستند

کدخبر: 982853

کارگردان فیلم "روباه" افزود: بیش از جشنواره و جوایز آن، واکنش مردم پس از تماشای آثار سینمایی برایم حائز اهمیت بوده است/ معتقدم نسل جوان در فهم فیلم نسبت به منتقدان ارجحیت دارد

به گزارش خبرنگار «نسیم»، افخمی شب گذشته در مراسم اکران ویژه فیلم سینمایی "روباه" در سینما قدس مشهد تصریح کرد: طرح اولیه داستان فیلم براساس واقعیات است و سعی کردیم در این زمینه بهترین شرایط ممکن را فراهم کنیم. برای تماشای این فیلم همراه با تماشاچیان به سالن‌های اکران رفتم و از نزدیک شاهد واکنش آنها بودم زیرا واکنش تماشاچیان به فیلم روباه از مهمترین دغدغه‌های من بوده است. به جز سالن سینمایی برج میلاد که اکران ویژه منتقدان بود، سایر سالن‌های اکران جذابیت خاصی داشتند.

محمد پیرهادی، تهیه‌کننده این اثر نیز گفت: هدف ما از این فیلم علاوه بر یادآوری فداکاری‌ها و ایثارگری‌های دانشمندان و نخبگان ایرانی، جلب رضایت مردم بود که خوشبختانه توانستیم تا حدود مناسبی به این مهم دست یابیم. در خصوص جشنواره فیلم فجر نیز باید بگویم که این جشنواره نه از شأن یک فیلم کم می‌کند و نه به آن می‌افزاید بلکه منعکس‌کننده نظرات و دیدگاه‌های جمعی از هنرمندان است.

ارسال نظر: