علیرضا فغانی: امیدواریم یک تیم داوری کامل از ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ حضور یابد

کدخبر: 983346

داور بین‌المللی فوتبال افزود: تیم داوری ایران علاوه بر بیشترین قضاوت در جام ملت‌های آسیا، در فینال عملکرد خوبی داشت/ با وجود حذف تیم ملی، پرچم ایران با حضور داوران ایرانی بالا رفت

به گزارش «نسیم»، علی‌رضا فغانی، داور بین‌المللی کشورمان که به همراه رضا سخندان به زادگاهش روستای "جابوز" در 10 کیلومتری بردسکن سفر کرده بود، تصریح کرد: با کارنامه درخشان تیم داوری ایران در مسابقات جام ملت‌های آسیا، امید است یک تیم کامل داوری از جمهوری اسلامی ایران در جام جهانی 2018 حضور پیدا کند. تیم داوری ایران در مسابقه نهایی جام ملت‌های آسیا قضاوت خوبی داشت و عنوان بیشترین قضاوت را به نام خود ثبت کرد.

وی بهترین خاطره ورزشی خود را قضاوت در فینال جام ملت‌های آسیا عنوان کرد و گفت: اگر چه تیم فوتبال ایران در این مسابقات از گردونه رقابت‌ها حذف شد ولی خوشبختانه پرچم جمهوری اسلامی ایران با حضور داوران ایرانی در این مسابقات بالا رفت و این بزرگترین افتخار برای کشورمان است.

وی با بیان اینکه خراسان در بخش داوری فوتبال جایگاه ویژه ای در کشور دارد، گفت: سخندان، کامرانی‌فر، قهرمانی، تقی‌پور و ترکی نمونه‌های بارز داوران خراسانی کشور هستند و این استان پهناور تاکنون بیشترین داور ملی و بین‌المللی را داشته است.

*سخندان: هیأت‌فوتبال خراسان رضوی فعال‌تر عمل کند

رضا سخندان، کمک‌داور بین‌المللی فوتبال کشورمان نیز گفت: اگر چه خراسان بیشترین داور فوتبال بین المللی را در کشور به خود اختصاص داده است اما چند سالی است که در حوزه تربیت داور فعالیت کمرنگی دارد. هیئت فوتبال استان باید در راستای تربیت جوانان و نوجوانان، در بخش آموزش داوران فعال‌تر عمل کند تا خراسان جایگاه خود را در زمینه داوری حفظ کند.

سخندان از برگزاری کلاس استعدادیابی داوری با شرکت 600 دانش آموز در مشهد خبرداد و گفت: تاکنون از سوی فدراسیون به تعدادی از شرکت کنندگان کارت درجه سه داوری داده شده و عده‌ای نیز به درجه دو ارتقا پیدا کرده اند. خوشحالم که برای دومین بار به بردسکن سفر کرده‌ام. اولین سفرم به بردسکن 15 سال پیش به همراه محسن ترکی برای قضاوت یک بازی بود. داوری در فینال جام ملت‌های آسیا یک افتخار بزرگ برای جامعه داوری ایران و خراسان است.

ارسال نظر: