مدیرکل ارشاد فارس: رونق‌بخشی به اقتصاد هنر باید دغدغه مدیران فرهنگی باشد

کدخبر: 985249

مریدی در اختتامیه نخستین همایش ملی "اقتصاد هنر ایران" در شیراز افزود: سازمان‌های فرهنگی از رویدادهای اقتصاد و هنر عقب مانده‌اند/ بخش خصوصی در هنر نباید به فراموشی سپرده شود

به گزارش خبرنگار «نسیم»، بهزاد مریدی در آئین اختتامیه همایش ملی اقتصاد ایران که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: امروز استقلال هنر و تداوم کار هنری نیاز به مدیریت استراتژیک و برنامه‌ریزی راهبردی در زمینه اقتصاد و هنر دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با بیان اینکه رونق‌بخشی به اقتصاد هنر باید دغدغه مدیران فرهنگی باشد، تصریح کرد: نهادمندی هنر نیز در گرو پیوندهای مالی آن است و در این زمینه مسئله کارآفرینی و رونق بخشی به اقتصاد هنر از مسائل اصلی مدیران فرهنگ و هنر است که در سطح خرد و کلان باید به آن پرداخت، سازمان‌های فرهنگی امروز از رویدادهای اقتصاد هنر عقب مانده‌اند و معتقدیم باید در این حوزه توجه ویژه به هنر و هنرمند با محوریت بخش خصوصی شود.

ارسال نظر: