دور اول گفتگوهای فنی سیاسی و کارشناسی ایران و آمریکا پایان یافت

کدخبر: 989326

دقایقی پیش رایزنی‌های صالحی و مونیز درباره مسایل فنی موضوع هسته‌ای ایران در لوزان سوئیس پایان یافت و تا ساعتی دیگر نیز جان کری وارد شهر لوزان می‌شود و پس از مشورت با مونیز و معاونانش با ظریف دیدار خواهد کرد

در ابتدای این نشست سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ایران، وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا و کارشناسان دو طرف نیز حضور داشتند و پس از آن نشست‌های دوجانبه صالحی و مونیز، عراقچی، روانچی و شرمن و کارشناسان به صورت جداگانه برگزار شد که دقایقی پیش پایان یافت.

این سومین باری است که صالحی و مونیز در مذاکرات هسته‌ای حضور دارند.

تا ساعتی دیگر نیز جان کری وزیر امور خارجه امریکا وارد شهر لوزان می شود و پس از مشورت با مونیز و معاونانش با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو خواهد کرد.

اقای ظریف و تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران ظهر امروز به منظور انجام رایزنی‌های هسته‌ای با طرف آمریکایی وارد شهر لوزان شد.

عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما گفت : ما به توافق به عنوان یک بسته نگاه می کنیم که باید در داخل این بسته همه چیزی با جزئیات آن توافق شود.

وی افزود: هر توافقی که میان ایران و1+5 حاصل شود، باید مورد تایید شورای امنیت قرار گیرد ، وقتی این توافق به تایید شورای امنیت رسید، از نظر حقوق بین الملل یک الزام برای همه دولت ها محسوب می شود که لازم الاجراست.

ارسال نظر: