وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران:

جشنواره فیلم کوتاه، سکوی پرتاب فیلمسازان جوان است

کدخبر: 2385928

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حضور در چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، این رویداد را «سکوی پرتاب فیلمسازان جوان» توصیف کرد و بر نقش فیلم کوتاه در کشف استعدادهای تازه و حفظ پویایی سینمای ایران تأکید نمود. او همچنین از ضرورت ساخت مکانی اختصاصی برای برگزاری جشنواره‌های سینمایی کشور سخن گفت.

در سومین روز از برگزاری چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به همراه رائد فریدزاده، رئیس سازمان سینمایی، از بخش‌های مختلف این رویداد بازدید کرد و در جمع خبرنگاران به پرسش‌ها پاسخ داد.

صالحی در این بازدید با اشاره به سابقه طولانی و درخشان فیلم کوتاه در سینمای ایران گفت:

«فیلم کوتاه در ایران تاریخی پربار دارد و از دهه ۵۰ تا امروز مسیر رشد خود را طی کرده است. این جشنواره محلی برای بروز جسارت، خلاقیت و تجربه‌ورزی فیلمسازان جوان است و همین ویژگی، آن را به یکی از رویدادهای پرشور سینمای ایران تبدیل کرده است.»

وزیر فرهنگ افزود: حضور پررنگ فیلمسازان جوان و استقبال چشمگیر مخاطبان، نشان می‌دهد که جشنواره فیلم کوتاه تهران به آرزوی بسیاری از هنرمندان جوان تبدیل شده و پلی میان رؤیاهای کوچک و موفقیت‌های بزرگ است.

او با تأکید بر ماهیت جسورانه فیلم کوتاه گفت:

«فیلم کوتاه ترکیبی از جوانی و خلاقیت است. در حالی‌که در سینمای بلند به دلایل اقتصادی و تولیدی، این میزان از جسارت کمتر دیده می‌شود.»

 حمایت از استعدادهای جوان و دغدغه مکان برگزاری جشنواره‌ها

صالحی در ادامه به پیام رئیس‌جمهور به جشنواره فیلم کوتاه تهران اشاره کرد و آن را نشانه‌ای از توجه ویژه دولت به این گونه سینمایی دانست. او همچنین از نبود فضای اختصاصی برای برگزاری جشنواره‌ها انتقاد کرد و گفت:

«برای برگزاری جشنواره‌های سینمایی مکان مشخصی وجود ندارد و در این زمینه به مردم ایران بدهکاریم. ساخت کاخ جشنواره‌ها در دستور کار بوده اما مشکلات مالی باعث توقف آن شده است. با این حال، همچنان پیگیر ایجاد چنین فضایی هستیم.»

 برنامه‌ریزی برای جشنواره فیلم فجر

وزیر فرهنگ درباره آخرین وضعیت جشنواره فیلم فجر نیز توضیح داد:

«کارهای مربوط به جشنواره فجر در جریان است و هدف ما حضور گسترده فیلمسازان و نمایش آثار باکیفیت است تا این جشنواره به‌صورت پربار برگزار شود.»

او در پایان، مأموریت اصلی جشنواره فیلم کوتاه تهران را کشف استعدادهای تازه و حمایت از آن‌ها دانست و افزود که باید سازوکاری برای تداوم حمایت از فیلمسازان مستعد پس از پایان جشنواره ایجاد شود.

ارسال نظر: