تخریب باغ ۶ هکتاری در منطقه ۲۱ شهرداری تهران

کدخبر: 1034271

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران ضمن اعلام این خبر گفت: شهرداری منطقه نسبت به جلوگیری از تداوم قطع درختان این باغ اقدام کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، محمد حقانی در تذکر پیش از دستور با اشاره به اینکه باغی در 18 کیلومتری جاده مخصوص کرج جنب داروپخش در حال نابودی است، گفت: درختان این باغ 6 هکتاری هر روز کم می‌شود و از شهردار می‌خواهیم که نسبت به این موضوع ورود کند تا ما ناچار نشویم این باغ را همانند باغ اراج به دادگاه معرفی کنیم.

حقانی با اشاره به توقف طرح کهاب که در سال 1385 به تصویب رسید گفت: روزانه حدود 60 هزار لیتر بنزین به صورت بخار وارد هوای تهران می‌شود که برای سلامتی مضر است از وزارت نفت می‌خواهیم که نسبت به اجرای این طرح اقدام کند.

وی در باره اجرای طرح LEZ به منظور بهبود کیفیت هوا گفت: این طرح در سورای عالی ترافیک تصویب شده است و سامانه کسب تخلف آن نیز در مبادی نسب شده است. اما به دلیل مبهم بودن برخی مواد از جمله کلاس بندی نگرانی‌هایی وجود دارد که باید مشخص شود.

همچنین در این جلسه عباس جدیدی با اشاره به رهنمودهای رهبری در مورد فضای مجازی گفت: در برخی از سایت‌ها شایعاتی درج می‌شود که اذز خداوند می‌خواهم این عزیزان را هدایت کند وی به بعضی که در مورد ورزشکاران مطالبی مطرح می‌کنند گفت: ورزشکاران صاحب نظر هستند و مستقل عمل می‌کنند.

عضو کمیسیون نظارت شورا همچنین با وخیم دانستن وضعیت مترو گفت: قرار بود در مناقصات مترو یک عضو شورا حضور یابد که تا کنون این موضوع عملیاتی نشده است.

احمد دنیا مالی رئیس کمیسیون عمران در مورد وضعیت فراورده‌های گوشتی و گزارش منتشر شده توسط سازمان بهداشت جهانی گفت: این فراورده‌ها در افزایش سرطان به خصوص سرطان ود مأثرند و متأسفانه بیشتر از دورریزهای گوشت تولید می‌شود.

وی گفت: مسئولین باید نظارت خود را در مورد تولید سوسیس کالباس افزایش دهند و از مردم به ویژه جوانان نیز می‌خواهیم در مصرف این فراورده‌ها اعتدال داشته باشند.

ارسال نظر: