هاشمی مطرح کرد:

چرا استاندار، خارج از تهران سردردش کمتر می‌شود/ ۵۰ درصد مشکلات تهران با روابط حقیقی استاندار حل می‌شود

کدخبر: 2016465

استاندار تهران بابیان اینکه آلودگی هوا را در تهران جدی بگیریم گفت: بعدازاینکه از تهران خارج می‌شوم سردردم کمتر می‌شود و حالم بهتر و این موضوع را باید جدی بگیریم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، هاشمی استاندار تهران در همایش ساماندهی سیاسی فضا و اداره بهینه شهر تهرانبه تشریح مسائل و مشکلات شهر تهران پرداخت و اظهار کرد: 50 درصد از مالیات کشور متعلق به استان تهران است اما باوجود درآمد بالا هیچ‌وقت این استان مازاد درآمد نداشته است تا بتواند نیازهای استان را در بخش خدمات تأمین کند .

وی بابیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم برای سال 95 بیش از 38 هزار میلیارد تومان درآمد از محل دریافت مالیات داشته باشیم تأکید کرد: باید تلاش شود تا مالیات‌های کسب‌شده صرف توسعه استان شود .

وی با انتقاد از رویه ساخت‌وساز در استان تهران تأکید کرد: اگر مهمانان خارجی به بازدید از شهر تهران بپردازند به نامتوازن بودن ساخت‌وسازهای شهر تهران پی می‌برند این رویه نادرست موجب شده تا کریدور جریان هوا در تهران به‌خوبی صورت نگیرد ازاین‌رو شاهد هستیم که جابه‌جایی هوا انجام نمی‌شود .

استاندار تهران بابیان اینکه از مجموع 211 هکتار زمین زراعی استان تهران به‌خوبی استفاده نمی‌شود گفت: متأسفانه موفق شده‌ایم تنها با آبیاری تحت‌فشار در دولت کنونی 32 هزار هکتار را تحت پوشش قرار دهیم که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته شاهد افزایش سه برابری محصول بودیم .

وی به موضوع تصفیه فاضلاب استان تهران به‌عنوان یک رویکرد اساسی اشاره کرد و گفت: این استان یک میلیارد و 400 میلیون مترمکعب فاضلاب دارد باروی کار آمدن سیاست‌های دولت کنون 300 میلیون مترمکعب آب مورد تصفیه قرارگرفته و در صنعت کشاورزی استفاده می‌شود البته بدون شک با جمع‌آوری آب‌های سطح می‌توان نیاز کشاورزی و صنعت استان تهران را تأمین کرد .

هاشمی در ادامه با تأکید بر اینکه با معضل جدی بحران آب مواجه هستیم اعلام کرد: با مدیریت مناسب در دو سال گذشته توانسته‌ایم با این بحران مواجهه کنیم اما همچنان این معضل جدی است چراکه باوجود بارش اما به دلیل کاهش مخازن و مخزن‌های زیرزمینی همچنان این معضل جدی است .

استاندار تهران به موضوع آلودگی هوا به‌عنوان یکی دیگر از معضلات تهران اشاره کرد و گفت: متأسفانه این معضل به‌قدری جدی است که بر سلامت افراد تأثیر گذاشته است من هرزمانی که از تهران خارج می‌شویم احساس می‌کنم سردردهایم کمتر شده است و شرایط بهتری دارم با توجه به اهمیت معضل جدی آلودگی هوای تهران کمیته آلودگی هوا در دولت با حضور مسئولان مربوطه در سطح ریاست جمهوری تشکیل شد و یکی از علل اصلی آلودگی هوا یعنی سوخت شناسایی شد .

خوشبختانه با تزریق سوخت یورو 4 تعداد روزهای پاک و سالم شهر تهران در مقایسه با چهار سال گذشته روند رو به بهبودی داشته است اما برای بهتر شدن وضعیت آلودگی هوا باید علاوه بر تزریق سوخت پاک باید خودروها و اتوبوس‌های فرسوده را نیز از چرخه تردد در شهر خارج سازیم .

استاندار تهران همچنین به‌نوعی مدیریت موجود در استان تهران انتقاد کرد و گفت: بیش از 50 درصد فعالیت‌ها نه از جایگاه حقوقی بلکه از جایگاه حقیقی به سرانجام می‌رسد و این خطرناک است باید مدیریت خود را اصلاح کنیم چراکه بسیاری از مشکلات موجود توسط جایگاه حقیقی من و روابطی که با دیگران دارم حل‌وفصل می‌شود من موافق مدیریت یکپارچه هستم .

هاشمی بابیان اینکه سالانه 600 میلیارد تومان یارانه به استان تهران پرداخت می‌شود گفت: این در حالی است که بودجه عمرانی این استان 300 میلیارد تومان است بدون شک اگر بتوانیم جامعه آماری افراد نیازمند به یارانه را شناسایی کنیم می‌توان بودجه هدفمندی یارانه را در بخش‌های خدمات هزینه کنیم من موافق دادن یارانه به افراد در مجموعه کمیته امداد و بهزیستی و نیازمند هستم اما ضرورتی ندارد کسی که خانه و ماشین دارد از یارانه برخوردار .

وی با اشاره به اینکه 50 درصد سرمایه‌های سپرده کشور در استان تهران قرار دارد گفت: از مجموع 37 هزار کارت بازرگانی موجود در کشور 21 هزار کارت متعلق به این استان است همچنین 85 درصد صادرات مهندسی و فنی نیز متعلق به استان تهران است و بر اساس اعلام صورت گرفته 17 میلیارد دوران صادرات غیرنفتی توسط استان تهران صورت گرفته است اما درنهایت خروجی برای افزایش رفاه و خدمات وجود ندارد .

وی در ادامه به موضوع زلزله در شهر تهران اشاره کرد و گفت: شهر تهران بر روی گسل زلزله وجود دارد اما ما در برابر این موضوع از توسعه خطوط لوله گاز در شهر تهران حرف می‌زنیم تهران باید همانند شهرهای پیشرفته دارای سیستم برق باشد نه گاز بدین منظور گاز در نیروگاه‌های اطراف تهران به برق تبدیل شود .

ارسال نظر: