قناعتی در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

تهران به یک شهر مسئولیت‌پذیر تبدیل شده است

کدخبر: 2019634

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه طرح "مهمان طهران" نظم را به شهر تهران اضافه کرده است، گفت: تهران تبدیل به یک شهر مسئولیت پذیر و زنده شده است و در آن خبری از بی هویتی و پوچی نیست.

ابوالفضل قناعتی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین » با بیان اینکه طرح "مهمان طهران" سبب می‌شود تا مسافران ورودی به تهران احساس امنیت کنند، اظهار کرد: با استقرار ایستگاه های استقبال و بدرقه در نقاط ورودی شهر، گردشگر با هدف وارد تهران شده و در وقت و هزینه گردشگر صرفه جویی می شود.

قناعتی تصریح کرد: طرح مهمان طهران از یک سو امنیت روانی گردشگران را تامین می‌کند و از سوی دیگر جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی و گردشگری تهران را معرفی می کند.

وی با بیان اینکه طرح مهمان طهران همچنین نشانگر عملکرد مثبت مدیریت شهری تهران به گردشگران نوروزی است، گفت: در تهران جاذبه های خوب و متنوعی همچون دریاچه شهدای خلیج فارس، پارک طبیعت، پارک ژوراسیک و باغ موزه های متعدد وجود دارد که بیانگر عملکرد مثبت شهرداری تهران در افزایش سرانه های طبیعی و تفریحی پایتخت است.

ارسال نظر: