در شورای شهر مطرح شد:

شاکری: شهرداری تهران مسئول تمامی ابعاد آسیب‌های اجتماعی نیست/ حکیمی‌پور: برج آزادی به شهرداری واگذار شود

کدخبر: 2022751

عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران درباره محله هرندی گفت: شهرداری تهران مسئول تمامی ابعاد آسیب‌های اجتماعی نیست چرا که بخشی از این آسیب‌ها در اختیار و ماموریت شهرداری نیست. رئیس کمیته میراث شورای شهر تهران نیز خواستار واگذاری حفظ و نگهداشت و بهره برداری مجموعه برج آزادی به شهرداری تهران شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، مجتبی شاکری در جلسه امروز شورای شهر تهرا درباره نگارخانه ای به وسعت یک شهر که در سال گذشته انجام شد، گفت: این طرح، طرح خوبی بود اما تکرار نگارخانه ای به وسعت یک شهر در سال جدید قابل تامل است نگارخانه در دنیا تعریف و دلایل روانشناسی خودش را دارد.

وی ادامه داد: اینکه آثار ارزشمند داخلی و خارجی ار کنار اتوبان ها نمایش می دهیم نوعی وهن آثار هنری این است آثار در راسته های فرهنگی و بوستان ها و محل های تفکر و اندیشه که نوعی آسایش وجود دارد نمایش دهیم.

عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران درباره محله هرندی نیز گفت: شهرداری تهران مسئول تمامی ابعاد آسیب های اجتماعی نیست چرا که بخشی از این آسیب ها در اختیار و ماموریت شهرداری نیست اگر شهرداری تجربه نداشته و در مصاحبه ها دقت نکند زیر بار و توقعی می رود که نمی تواند از عهده آن خارج شود از سویی همه مسایل اجتماعی طبقه بالاتری در حوزه مدیریت اقتصادی، مدیریت فرهنگی حاکم و سیاست های کلان نظام است.

همچنین در این جلسه اسماعیل دوستی نیز در تذکر پیش از دستور، گفت: شهرداری دو ماه بدون بودجه مانده است آیا باید شهرداری را رها کنیم یا از همین الان یک دوازدهم و دو دوزادهم تصویب کنیم الان شهرداری دچار سردرگمی است.

وی گفت: شورا کلیات، جزئیات و تبصره‌های بودجه را تصویب کرده است از این رو اینجا اختلافی وجود ندارد و ارجاع این بودجه به حل اختلاف از سوی فرمانداری قانونی نبوده است. در دو ماهی که بودجه وجود ندارد، شهرداری تهران باید چه کار کند؟ امسال دولت و مجلس هم به همین موضوع دچار شدند و مجلس بودجه یک دوازدهم برای دولت تصویب کرد تا نهایتا بودجه دولت تا آخر فروردین تصویب شود.

این عضو شورای شهر تهران گفت: اگر تا آخرماه بودجه را از هیات حل اختلاف بیرون آید که هیج، اما در غیر این صورت باید یک دوازدهم تصویب کنیم.

همچنین احمد حکیمی‌پور عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز در تذکر پیش از دستور گفت: فرمانداری بودجه را ابلاغ کرده است چند موردی که فرمانداری اعتراض کرده بود و اصلاح شده، به حل اختلاف رفته است و کل بودجه به هیات حل اختلاف ارجاع نشده است از این رو موردهای اختلافی می‌ماند و اصل بودجه اجرایی می‌شود.

وی همچنین برج آزادی را یکی از بناهای مهم و ارزشمند کشور دانست و تاکید کرد: شهرداری سال‌های سال به مرمت برج آزادی کمک می‌کند اما این برج مشکلاتی دارد که تنها با بحث مدیریت آن حل می‌شود. از ابتدا پیشنهاد شد شهرداری با توجه به توافقنامه ارشاد، این برج را در اختیار بگیرد با توجه به طرحی که شهرداری برای کل پهنه برج و اطراف آن دارد، کار را دنبال کند. الان به خوبی از برج آزادی بهره‌برداری نمی‌شود.

حکیمی پور با تاکید بر اینکه مشکلات برج آزادی با مدیریت حل می‌شود، تصریح کرد: اگر مسئولان نمی‌توانند خوب عمل کنند، بهتر است مسئولیت این مجموعه به شهرداری واگذار شود.

ارسال نظر: