بی‌اطلاعی مدیرعامل شهروند از واگذاری این فروشگاه به بانک شهر

کدخبر: 2037616

میرعامل شهروند ضمن بی‌اطلاعی از فرایند واگذاری این فروشگاه به بانک شهر، از برنامه فروش فوق العاده شهروند خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی « نسیم آنلاین »، سید اکبر علوی در نشست خبری امروز خود با رسانه‌ها از تحفیف 40 درصدی محصولات فروشگاه به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان خبر داد و گفت: از 60 هزار بارکد کالای این فروشگاه، 5 هزار بارکد مشمول تحفیف ماه رمضان شدند.

وی با بیان اینکه این طرح از 12 خردادماه آغاز شده و تا 19 تیر ماه امسال ادامه خواهد داشت،‌ تصریح کرد: فروشگاه های بیهقی، بوستان، بهرود، 17 شهریور، بهاران و آزادگان به صورت شبانه روزی خدمات ارائه خواهند کرد.

مدیرعامل فروشگاه‌های شهروند همچنین تصریح کرد:‌ مواد غذایی مورد نیاز در ماه رمضان با تخفیف عرضه می شود و این تخفیف در فروشگاه های محدوده پایین تر از خیابان انقلاب بیشتر خواهد بود.

علوی همچنین از توسعه فروشگاه‌های شهروند در تهران وحتی شهرستان نیز خبر داد و گفت: هنوز درباره فروش سهام این شرکت به من اطلاعی ندادند و حتی به صورت مکتوب چیزی برای من ارسال نشده است.

ارسال نظر: