نقص فنی مترو در مسیر تهران به کرج

کدخبر: 2049994

مشاور مدیرعامل و مدیر روابط عمومی شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از نقص فنی در خط ۵ مترو مسیر صادقیه به کرج خبر داد.

به گزارش « نسیم آنلاین »، مشاور مدیر عامل و مدیر روابط عمومی شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: با تلاش تکنسین های شرکت بهره برداری مترو این نقص فنی در کمترین زمان ممکن برطرف شد.

احسان مقدم افزود: ساعت 21 و 15 دقیقه دوشنبه شب در سیستم برق قسمت بالای سر خط پنج به مرکز اطلاع رسانی شرکت مترونقص فنیاعلام شد و بلافاصله تکنسین های فنی این شرکت مشغول برطرف کردن این مشکل شدند.

وی تاکید کرد: این نقص فنی سبب شد که حرکت قطار از مسیر صادقیه به سمت کرج به مدت 45 دقیقه متوقف شود.

مدیر روابط عمومی شرکت بهره برداری تهران و حومه ضمن عذرخواهی از شهروندان بابت تاخیر در حرکت قطار در مسیر خط پنج اعلام کرد: این نقص فنی در ساعت 22 دوشنبه شب برطرف شد و حرکت قطار در این مسیر به حالت عادی بازگشت.

وی تاکید کرد: در مسیر کرج به تهران حرکت قطارها عادی بوده و تنها در مسیر صادقیه به کرج حرکت قطارها به مدت 45 دقیقه متوقف شد.

ارسال نظر: