حجت‌الله بهروز: برخی پله‌های برقی نصب شده در مترو، برای این حجم مسافر طراحی نشده بود

کدخبر: 927995

قائم‌مقام معاون حمل و نقل شهرداری تهران در گفتگو با «نسیم»، افزود: این مساله به دلیل بروز مشکلاتی در واردات رخ داده است/ تعدادی از پله‌ها به دلیل فشار زیاد از رده خارج شده و در حال جایگزینی است

حجت‌الله بهروز در گفتگو با «نسیم»، افزود: تمام پله‌های برقی معیوب و ایستگاه‌های فاقد پله برقی تا پایان امسال تعمیر و تجهیز می‌شوند. تلاش می‌کنیم. این مشکل را کاهش بدهیم.

وی افزود: پله‌های برقی که نصب شده برای این میزان حجم مسافر طراحی نشده بودند و این موضوع بخاطر مشکلاتی بوده که در واردات آنها داشتیم. همچنین برخی از پله‌ها به دلیل فشار زیادی که روی آنها بوده از رده خارج شده و در حال جایگزینی است.

وی تاکید کرد؛ در تلاشیم تا اول مهرماه تا آنهایی که امکان‌پذیر است به حداکثر سرویس برسند.

بهروز گفت: به مردم قول می‌دهیم تا پایان سال مشکلی به نام پله برقی وجود نخواهد داشت.

بهروز اظهار داشت: در ایستگاه‌های شلوغ به دلیل حجم زیاد مسافر این مشکلات بیشتر است و در حال حاضر بسیاری از آنها از مدار خارج شده و به محض اینکه پله‌ها برسند آنها را جایگزین می‌کنیم. اولویت نصب پله برقی با ایستگاه‌هایی است که فاقد پله برقی هستند و سپس آنهایی است که باید جایگزین شود.

ارسال نظر: