فیروزفر: ستاد توانمندسازی بانوان آماده همکاری با دیگر شهرهای کشور است

کدخبر: 928204

مدیر ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران: بانک اطلاعات صحیح از زنان سرپرست خانوار را ایجاد می‌کنیم/ شهرداری تهران برای ۱۷ هزار و ۷۰۰ زن سرپرست خانوار برنامه‌ریزی‌هایی انجام داده است

به گزارش «نسیم»، فهیمه فیروزفر در مراسم افتتاح پنجمین جشنواره زنان و تولید ملی افزود: امروز 130 مرکز فرهنگی اقتصادی داریم که فعالیت آنها در سطح کشور است و الگوی مدیریت جهادی در شهرداری تهران مراکز کوثر را به مراکز فرهنگی و اقتصادی تبدیل کرده است.

وی افزود: شهرداری تهران برای 17 هزار و 700 زن سرپرست خانوار و 25 تا 30 هزار فرزند مجرد این زنان برنامه‌ریزی‌های هدفمند کرده است. سامانه "نذر فرهنگی" یکی از این اقدامات موثر بوده که به بالابردن سطح نمرات دانش‌آموزان تحت پوشش کمک کرد و براساس امر علما به دنبال آن هستیم که این سیستم کشوری شود.

ارسال نظر: