شهردار منطقه ۶ تهران: این منطقه امسال مرکز ثقل عزاداری‌های عاشورا است

کدخبر: 944729

بابایی افزود: براساس برنامه‌ریزی‌ها هیئات و دسته‌های عزاداری با حرکت به سمت خیابان طالقانی ضمن برگزاری مراسم عزاداری، نماز ظهر عاشورا را در مقابل لانه جاسوسی آمریکا اقامه می‌کنند

به گزارش «نسیم»، عظیم بابایی با اشاره به تقارن سالروز حماسه 13 آبان وعاشورای حسینی از اتخاذ تدابیر وِیژه برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر سالروز مقابله استکبار جهانی در منطقه 6 خبر داد .

شهردار منطقه 6 ضمن اشاره به سالروز حماسه اشغال لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام در روز 13 آبان سال 58 و تقارن آن در سال جاری با عاشورای حسینی بیان داشت: امسال برنامه‌های سالروز مقابله با استکبار جهانی در منطقه 6 با شکوه بیشتری نسبت به سال‌های گذشته برگزار خواهد شد و براساس برنامه‌ریزی‌ها هیئات و دسته‌های عزاداری با حرکت به سمت خیابان طالقانی ضمن برگزاری مراسم عزاداری نماز ظهر عاشورا را در مقابل لانه جاسوسی آمریکا اقامه می‌کنند .

وی با بیان اینکه امسال منطقه 6 مرکز ثقل عزاداری‌های عاشورا در تهران است، گفت: شهرداران نواحی و مدیریت شهری منطقه 6 نقش موثری در برگزاری با شکوه‌تر این مراسم خواهند داشت .

ارسال نظر: