یک فوریت لایحه "عوارض عدم امکان تامین پارکینگ" در نشست شورای شهر تهران رای نیاورد

کدخبر: 976683

دوستی، عضو شورا: حذف پارکینگ و اخذ عوارض برای ارائه پایان کار خلاف طرح جامع است/ چمران: شهرداری باید عوارضی را که از این محل اخذ می‌کند برای تامین پارکینگ آن ساختمان در آن محل هزینه کند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، محمد سالاری ضمن گزارشی از وضعیت پارکینگ‌های شهر تهران عوامل مختلف در چرایی عدم تامین پارکینگ‌ها از جمله وجود درختان قدیمی، گاردریل و غیره گفت: 2490 پروانه ساختمانی صادر و با توجه به الزام تامین پارکینگ و عدم تامین پارکینگ در این ساختمان‌ها مقرر شد مالکیت در شعاع 250 متری ساختمان خود پارکینگ مورد نیاز را تامین کنند.

وی ادامه داد: ایجاد این پارکینگ‌ها در خارج با مشکلاتی مواجه شده است چراکه مالکان نمی‌توانند نسبت به تعهدات خود از نظر حقوقی عمل کنند بنابراین برای مثال نمی‌توان ساختمان مسکونی دیگری را تنها برای پارکینگ در نظر گرفت از این رو بهتر است به منظور ارائه پایان کار از این ساختمان‌ها تنها عوارض اخذ شود.

تندگویان، دیگر عضو در این باره گفت: این مشکل حل شدنی نیست و الزام تامین پارکینگ موجب شده است تا پارکینگ یک پلاک خوردو چندین برابر واحد مسکونی به فروش برسد و مشکل ساز شده است.

دوستی گفت: مردم تهران از ما می‌خواهند نسبت به تامین پارکینگ مصر باشیم حذف پارکینگ و اخذ عوارض به منظور پایان کار خلاف طرح جامع است یعنی اینکه ما پول بگیریم و از نبود پارکینگ در آن ساختمان صرف نظر کنیم.

وی افزود: اینکار جو روانی زیادی را در جامعه ایجاد می‌کند به طوری که کسانی که می‌توانند پارکینگ تامین کنند دیگر این کار را نمی‌کنند.

چمران گفت: شهرداری باید عوارضی را که از این محل اخذ می‌کند برای تامین پارکینگ آن ساختمان در آن محل هزینه کند.

در پایان اعضای شورای شهر به این لایحه رای ندادند.

ارسال نظر: