هومن حاجی عبدالهی: رحمت پایتخت ۴ برای من بازی رحمت بود
بازیگر نقش رحمت در سریال پایتخت ۴ به «نسیم» گفت: یک طراحی در ذهن محسن تنابنده است که من به آن احترام می گذارم و به آن اعتماد دارم/ معتقدم هرکاری که او می کند درست و به اندازه است
هومن حاجی عبدالهی بازیگر سریال پایتخت چهار به خبرنگار سینمایی «نسیم»، گفت: با تمام شدن پخش سریال پایتخت چهار اظهار نظر درمورد آن آسان تر می شود. می توان خود از پرداختن به آن خودداری کنم و نظرات مردم را پیگیر شوم تا آنها بگویند نقش رحمت در این فصل از سریال چگونه بوده است .
وی افزود: نقش رحمت در فصل چهارم سریال پایتخت به اندازه و خوب بوده است. طول نقش برای من بازیگر مهم نیست بلکه عرض نقش را مدنظر خود دارم. برای من بسیار مهم است که اگر حتی در یک سکانس حضور دارم آن را به بهترین شکل ممکن بازی کنم .
این بازیگر ادامه داد: به عنوان یک بازیگر با توجه به نقشی که نویسنده کار در فیلمنامه پایتخت چهار برای من در نظر گرفته حضور مفید و تاثیرگذاری در این سریال داشته باشم تا عناصر و شخصیت های سریال را در مرتبط کردن با هم هرچه بیشتر یاری کنم .
حاجی عبدالهی تصریح کرد: در این سریال اصلا به این موضوع که نقش رحمت کم یا زیاد است هیچگونه توجهی نداشتم. در حقیقت یک طراحی در ذهن محسن تنابنده است که من به آن احترام می گذارم. پس با توجه به اینکه به ذهنیت تنابنده اعتماد دارم مطمئن هستم که هرکاری که می کند درست و به اندازه است .
وی خاطرنشان کرد: تمامی شخصیت های این سریال و مدت زمانی که برای هرکدام درنظر گرفته شده بود بسیار مناسب بود و همه افراد حاضر در سریال همانند یک پازل درکنار هم قرار گرفته بودند. در حقیقت هرکدام از بازیگران رنگی داشتند که درکنار هم یک مداد رنگی شدند که نقاشی زیبایی به نام فصل چهارم پایتخت چهار را ایجاد کردند .
بازیگر سریال پایتخت چهار در پایان گفت: رحمت سریال پایتخت چهار برای من بازیگر رحمت بود. زیرا مزه های خود را داشت، دوستان خوبی را برای من به ارمغان آورد، لطف و مهربانی مردم برای من را به همراه داشت و همه جوره برای من هومن حاجی عبدالهی رحمت بود .
به گفته این بازیگر نقش رحمت در سریال پایتخت چهار مزه های خود را داشت، دوستان خوبی را برای من به ارمغان آورد و لطف و مهربانی مردم برای من را به همراه داشت.