طلبه جوان در "سفیران هدایت" از ثواب کار فرهنگی میگوید
دومین قسمت "سفیران هدایت"، با موضوع فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی طلبهای در منطقه محروم کشور امروز چهارشنبه ۲ تیرماه ساعت ۱۹.۳۰ از شبکه افق پخش خواهد شد.
دومین قسمت مجموعه مستند «سفیران هدایت» با موضوع فعالیت های اجتماعی و فرهنگی طلبه ای جوان در مناطق محروم کشور، چهارشنبه 2 تیرماه از شبکه افق پخش خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی « نسیم آنلاین »، «سفیران هدایت» نام مجموعه ای است که به فعالیت های تبلیغی طلاب جوان در سراسر کشور می پردازد.
در دومین قسمت سری جدید این مجموعه، با طلبه جانی آشنا می شویم که در مناطق محروم کشور مشغول فعالیت است، او نه تنها یک مبلغ دینی است بلکه اقدامات اجتماعی زیادی نیز دارد و به خانواده ها سرکشی می کند تا بتواند تا حد امکان، مشکلات آنها را حل کند.
برگزاری کلاس های قرآنی برای کودکان و نوجوانان، راه اندازی فعالیت های فرهنگی، جمع آوری کمک های اقتصادی برای خانواده های نیازمند و مواردی از این دست، جزو اقدامات این طلبه جوان به شمار می روند.
سید محمد حسین هاشمی تهیه کنندگی این مجموعه را بر عهده دارد و دومین قسمت «سفیران هدایت»، امروز چهارشنبه 2 تیرماه ساعت 19.30 از شبکه افق پخش خواهد شد. همچنین تکرار این مجموعه نیز پنجشنبه سوم تیر ماه ساعت 10:30 و 13:30 از همین شبکه پخش خواهد شد.