برنامه صداوسیما برای نمایشگاه کتاب تهران

کدخبر: 872202

شبکه‌های سیما همزمان با برپایی بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران با برنامه‌های تلویزیونی ثابتی همچون "نمایشگاه کتاب"، کتاب باز" و "رنگین‌کمان" به پوشش این رویداد ادبی می‌پردازند + توضیحات

به گزارش «نسیم»، برگزاری نمایشگاه کتاب از مهمترین رویدادهای سال به شمار می رود و رسانه ها در طول ایام برپایی این نمایشگاه همواره فرصتی خواهند داشت تا به اطلاع رسانی در این زمینه بپردازند.

در شبکه یک همزمان با افتتاح نمایشگاه بین المللی کتاب ، آخرین اخبار نمایشگاه به طور مستقیم در ویژه برنامه نمایشگاه کتاب روی آنتن شبکه یک می رود. این برنامه که در 10 قسمت 40 دقیقه ای تهیه شده است دارای 2 بخش استودیویی و ارتباط مستقیم با نمایشگاه است که در بخش استودیو کورش علیانی با مهمان های دعوت شده به برنامه که اکثرا از اهالی کتاب و نشرهستند درباره مسایل مرتبط با کتاب صحبت می کند. پخش این ویژه برنامه از چهارشنبه 10 اردیبهشت آغاز و هر روز بجز جمعه ها حدود ساعت 16:50 تا 17:30 ادامه خواهد داشت. همچنین جنگ شاد ویژه مرتبط با بزرگداشت روز معلم و هفته کتاب خوانی در روز پنجشنبه 11 اردیبهشت از دیگر برنامه های گروه اجتماعی شبکه یک است.

شبکه دو نیز برنامه «کتاب باز» به تهیه کنندگی محمد رضا رضائیان رامشه را در دستور کار دارد که از ۱۰ تا ۲۲ اردیبهشت پخش می شود.

مدیر گروه فرهنگ، تاریخ و هنر این ‌شبکه گفت: این برنامه که به تازگی وارد مرحله پیش تولید شده در ۱۰ قسمت ۲۵ دقیقه ای به طرح موضوعات مبتلا به در حوزه فرهنگ و سبک زندگی مثل تهدیدات فرهنگی آرمان‌های انقلاب، اختلال در کارکرد خانواده‌ها، رسانه‌ها و فروریختگی مرزهای فرهنگی، رفتارهای دوگانهٔ فرهنگی برخی چهره‌ها، دشواری‌های تبلیغ دین و... می‌پردازد.

مهدی کریمی افزود: هرچند که این برنامه به مناسبت نمایشگاه کتاب تولید می‌شود، اما به نوعی جنگ فرهنگی نزدیک می‌شود و سعی می‌کند ایده‌های عملگرایانه و قابل قبولی را در پاسخ به پرسش‌های متداول حوزه فرهنگ مطرح کند.

وی گفت: این برنامه هر روز به سراغ یکی از چهره‌های شناخته شده حوزه فرهنگ می‌رود و از او می‌خواهد که یک کتاب خوب به مخاطبان معرفی کند.

کریمی افزود: «کتاب باز» با نگاه ویژه‌ای به موضوع کتاب و کتابخوانی برای کودکان می‌پردازد، این برنامه در آیتم «کودک و کتاب» به بررسی وضعیت بازار کتاب برای این گروه سنی پرداخته و با خواندن بخش‌هایی از کتاب‌ها داستان کودکانه فضای فانتزی ایجاد می‌کند.

به گفته کریمی معرفی حاشیه نویسی رهبر فرزانه انقلاب بر برخی کتاب‌ها در قالب آیتم های گرافیکی از دیگر بخش‌های این برنامه تولیدی خواهد بود.

«کتاب باز» کاری از گروه فرهنگ و تاریخ و هنر است که هر شب به مدت ۲۵ دقیقه از شبکه زندگی پخش می‌شود.

برنامه زنده " رنگین کمان " کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه تهران همزمان با برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران معطوف به این رویداد فرهنگی کشور رنگ و بوی کتاب به خود می گیرد.

حمزه صالحی کارگردان و نویسنده برنامه رنگین کمان در توضیح بیشتر این مطلب گفت: موضوعات داستانی این برنامه در طول زمان 10 روزه برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با محوریت تشویق و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در کودکان خواهد بود و ما سعی داریم به موضوعاتی همچون نحوه نگهداری کتاب، امانت، زمان مطالعه و.... در برنامه بپردازیم و آن را به زبانی ساده و نرم برای کودکان و نوجوانان مطرح کنیم.

صالحی ادامه داد: همچنین گروه رنگین کمان در طول این ایام نیز شعرهای شاد و جذاب با موضوع کتاب آماده خواهد کرد که توسط عروسک برنامه یعنی پنگول خوانده می شود.

کارگردان و نویسنده برنامه رنگین کمان با اشاره به مناسبت روز معلم 12 اردیبهشت ماه نیز اضافه کرد: برنامه رنگین کمان روز جمعه 12 اردبیهشت ماه ویژه روز معلم خواهد بود و داستان برنامه ما تقدیر از زحمات معلم است در کنار آن نیز چند شعر با این مناسبت در برنامه پخش خواهد شد.

برنامه زنده " رنگین کمان " کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه تهران هر روز هفته به غیر از پنج شنبه ها ساعت 14:30 به مدت 60 دقیقه پخش می شود.

ارسال نظر: