حسین رفیعی ویژه‌برنامه عید غدیر را برای شبکه دو اجرا می‌کند

کدخبر: 937389

"قاصدک‌های غدیر" با اجرای حسین رفیعی دوشنبه، ۲۱ مهر ساعت ۱۲:۱۰ به مناسبت عید غدیر خم روی آنتن می‌رود؛ مصطفی صابر خراسانی و حمید عسکری از میهمانان این برنامه هستند

به گزارش «نسیم»، امیر رضایی، تهیه کننده «قاصدک های غدیر» در توضیح این خبر گفت: این برنامه به مناسبت عید غدیر از اعیاد مهم شیعیان جهان، در دستور کار گروه خانواده شبکه دو قرار گرفته و آیتم های متنوعی برای آن تدارک دیده شده است.

وی ادامه داد: «قاصدک های غدیر» به صورت زنده با دعوت از چهرهای شاخص هنری، ورزشی، فرهنگی و .. روی آنتن می رود و اجرای موسیقی زنده پاپ، پخش مستندی کوتاه از 50 سال زندگی هنرمند منبت کار و همچنین پخش وله های مناسبتی شاد و در خور عید غدیر از بخش های مختلف این ویژه برنامه را تشکیل می دهند.

این تهیه کننده گفت: اعضای تیم ملی جوانان ایران، حمید عسکری ترانه سرا، آهنگساز و خواننده پاپ کشور از میهمانان جشن عیدانه غدیر شبکه دو خواهند بود.

وی تصریح کرد: این جشن با شعر خوانی مصطفی صابر خراسانی از شاعران شناخته شده اهل بیت (ع) همراه خواهد بود، همچنین به مناسبت عید غدیر حمید عسکری نیز ترانه شاد و مناسبی را به طور زنده برای مخاطبان شبکه دو اجرا خواهد کرد.

رضایی ادامه داد: در این برنامه از تلاش ملیپوشان والیبال کشورمان که به خوبی صلابت و اقتدار جوانان این سرزمین را در رقابت های جهانی به نمایش گذاشتندف قدردانی می شود.

به گفته وی «قاصدک های غدیر» 21 مهر از ساعت 12:10 تا 13:10 از بازار مبل کاسپین روی آنتن شبکه دو می رود و با تدارک آیتم های متناسب و جذاب می کوشد تا اوقات خوشی را برای خانواده های ایرانی رقم بزند.

ارسال نظر: