رویکرد سیاسی-مبازراتی امام سجاد(ع) در برنامه "انسان ۲۵۰ ساله" تشریح میشود
برنامه زنده و مذهبی "انسان ۲۵۰ ساله" کاری از شبکه تهران به مناسبت شهادت امام زینالعابدین(ع) ساعت ۲۱:۳۰ روی آنتن میرود؛ حجتالاسلام قاسمیان در این باره به گفتگو با مجری برنامه مینشیند
به گزارش «نسیم»، حجت الاسلام سیدمحمد حسین رسولی تهیه کننده برنامه "انسان 250 ساله" توضیح داد: این برنامه امشب 27 آبان ماه مقارن با 25 محرم شهادت حضرت امام زین العابدین (ع) از شبکه تهران پخش می شود و حجت الاسلام و المسلمین قاسمیان به کارشناسی موضوع رویکرد سیاسی - مبارزاتی امام سجاد (ع) می پردازد.
وی ادامه داد: مداحی ، نریشن حدیث و..... از بخشهای این برنامه است که با اجرای علیرضا قوامی به مدت 55 دقیقه پخش می شود.
تهیه کننده برنامه "انسان 250 ساله " اضافه کرد: این برنامه زنده در 26 قسمت 60 دقیقه ای در طول سال و مناسبتی های مذهبی بر روی آنتن شبکه تهران خواهد رفت و اولین قسمت آن 28 ذی العقده مقارن با شهادت حضرت امام محمد تقی (ع) "جواد الائمه" پخش شد.
"انسان ۲۵۰ ساله" کتابی برگرفته از کلام منوّر مقام معظم رهبری بیانگر نوع نگاه ایشان به زندگی سیاسیـ مبارزاتی ائمه علیهمالسلام است. علت نام گذاری هم یک نور واحد دیدن ائمه اطهار(ع) و در واقع این سخن از بیانات ایشان بوده است: "این فکر برای بنده در سال ۱۳۵۰ و در دوران محنت بار یک امتحان و ابتلای دشوار پیدا شد…زندگی این بزرگواران ،علی رغم تفاوت ظاهری در مجموع یک حرکت مستمر و طولانی است،که از سال دهم،یازدهم هجرت شروع می شود و دویست و پنجاه سال ادامه پیدا می کند و به سال دویست و شصت -که سال شروع غیبت صغری است-در زندگی ائمه(ع) خاتمه پیدا می کند."