صدرعاملی و لاله افتخاری درباره سینمای اجتماعی مناظره میکنند
در برنامه امشب "هفت" در بخش میزگرد رسول صدرعاملی ولاله افتخاری درباره پرونده سینمای اجتماعی در ایران به بحث مینشینند/ مهران احمدی بازیگر فیلم "شیار ۱۴۳" نیز در بخشی دیگر، میهمان برنامه خواهد بود
به گزارش «نسیم»، محمود گبرلو تهیه کننده و مجری برنامه سینمایی هفت پس از بخش اول مناظره هفته گذشته درباره سینمای اجتماعی و سیاه نمایی در سینمای ایران با حضور غلامرضا موسوی و محسن یزدی این هفته هم دور دوم مناظره ها را با حضور رسول صدرعاملی فیلمساز شناخته شده فیلمهای اجتماعی و لاله افتخاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به روی آنتن شبکه سوم سیما می برد.
همچنین گفتوگوی ویژه محمود گبرلو هم اختصاص به مهران احمدی بازیگر سینمای ایران دارد که این روزها فیلم شیار 143 با بازی او روی پرده رفته است.
قرار است آیتم های ویژه ای از جمله از هفت تا هفت، گپ با چهره های سینمایی، گفتگو با اصغر فرهادی، پشت صحنه فیلم ایران برگر، تازه های هنر و تجربه و... در فواصل برنامه پخش شوند.
گفتنی است برنامه سینمایی هفت جمعه شبها ساعت 23:30 به روی آنتن شبکه سوم سیما می رود.